Yükseklere kar yağışı bekleniyor

Gündem 26.12.2019 - 09:39, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Yükseklere kar yağışı bekleniyor

Isparta ve Burdur çevreleri karla karışık yağmurlu ve yüksekleri kar yağışlı geçecek.
            Tarım ve Orman Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden edinilen bilgiye göre, Burdur ve Isparta'ya yılın ilk karının düşmesi bekleniyor.             Günlük hava tahmin raporuna göre;             Bölgede hava, parçalı çok bulutlu olacak. Antalya'nın doğusu öğle saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Isparta ve Burdur çevreleri karla karışık yağmurlu ve yüksekleri kar yağışlı geçecek.             HAVA SICAKLIĞI: İç kesimlerde 1 ila 3 derece azalacak.             RÜZGAR: Kuzey yönlerden hafif, zaman zaman orta; akşam saatlerinden itibaren sahil kesimlerinde yer yer kuvvetli olarak esecek.
Isparta ve Burdur çevreleri karla karışık yağmurlu ve yüksekleri kar yağışlı geçecek.

 

          Tarım ve Orman Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden edinilen bilgiye göre, Burdur ve Isparta'ya yılın ilk karının düşmesi bekleniyor.

 

          Günlük hava tahmin raporuna göre;

 

          Bölgede hava, parçalı çok bulutlu olacak. Antalya'nın doğusu öğle saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Isparta ve Burdur çevreleri karla karışık yağmurlu ve yüksekleri kar yağışlı geçecek.

 

          HAVA SICAKLIĞI: İç kesimlerde 1 ila 3 derece azalacak.

 

          RÜZGAR: Kuzey yönlerden hafif, zaman zaman orta; akşam saatlerinden itibaren sahil kesimlerinde yer yer kuvvetli
olarak esecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.