Yüksek Sadakat’tan muhteşem konser

Yaşam 24.06.2017 - 13:58, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Yüksek Sadakat’tan muhteşem konser

Burdur Belediyesi Ramazan ayı etkinlikleri finalinde Türkiye’nin sevilen gruplarından Yüksek Sadakat Burdur’da konser verdi.
Burdur Belediyesi Ramazan ayı etkinlikleri finalinde Türkiye’nin sevilen gruplarından Yüksek Sadakat Burdur’da konser verdi.  Burdur Belediyesi Ramazan ayı etkinlikleri finalinde Türkiye’nin sevilen gruplarından Yüksek Sadakat sahne aldı. Eski otogar alanında gerçekleşen konsere Burdurlular yoğun ilgi gösterdi. Yüksek Sadakat sergilediği performans ile izleyenlere keyifli anlar yaşattılar. Konserde konuşan Başkan Ercengiz, “Genç bir belediye başkanı olarak seçildim. Arkamda çok büyük bir genç kitlesi vardı. Seçildiğim gün onlara bir söz verdim. Gençler ne istiyorsa, o konser Burdur’da olacak demiştim. Bugün de öyle bir gündeyiz. Yüksek Sadakat’a teşekkür ediyorum.” dedi Her şey Burdur Gölü için 38 aydır Burdur Gölü için mücadele verdiğini belirten Başkan Ercengiz, “Burdur Gölünü kurtarmak için elimizden geleni yapıyoruz. Gölümüzü gelecek kuşaklara bırakmak zorundayız. Gölümüzün yüzde 40’ını kaybettik. Çocukken yüzdüğümüz bölgelerde şimdi yürüyoruz. Birlik olup Gölümüz için çalışacağız. Ben profesyonel bir siyasetçi değilim. Bu işi yüreğiyle yapan, gençler için yapan, sizler için yapan biriyim” diye konuştu. Başkan Ercengiz konuşmasının sonunda eşi Hülya Ercengiz’in doğum gününü sahneden kutladı. Konser sonunda Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, grup üyelerine plaket ve çiçek takdim etti.
Burdur Belediyesi Ramazan ayı etkinlikleri finalinde Türkiye’nin sevilen gruplarından Yüksek Sadakat Burdur’da konser verdi.

Burdur Belediyesi Ramazan ayı etkinlikleri finalinde Türkiye’nin sevilen gruplarından Yüksek Sadakat Burdur’da konser verdi. 

Burdur Belediyesi Ramazan ayı etkinlikleri finalinde Türkiye’nin sevilen gruplarından Yüksek Sadakat sahne aldı. Eski otogar alanında gerçekleşen konsere Burdurlular yoğun ilgi gösterdi. Yüksek Sadakat sergilediği performans ile izleyenlere keyifli anlar yaşattılar. Konserde konuşan Başkan Ercengiz, “Genç bir belediye başkanı olarak seçildim. Arkamda çok büyük bir genç kitlesi vardı. Seçildiğim gün onlara bir söz verdim. Gençler ne istiyorsa, o konser Burdur’da olacak demiştim. Bugün de öyle bir gündeyiz. Yüksek Sadakat’a teşekkür ediyorum.” dedi

Her şey Burdur Gölü için

38 aydır Burdur Gölü için mücadele verdiğini belirten Başkan Ercengiz, “Burdur Gölünü kurtarmak için elimizden geleni yapıyoruz. Gölümüzü gelecek kuşaklara bırakmak zorundayız. Gölümüzün yüzde 40’ını kaybettik. Çocukken yüzdüğümüz bölgelerde şimdi yürüyoruz. Birlik olup Gölümüz için çalışacağız. Ben profesyonel bir siyasetçi değilim. Bu işi yüreğiyle yapan, gençler için yapan, sizler için yapan biriyim” diye konuştu.

Başkan Ercengiz konuşmasının sonunda eşi Hülya Ercengiz’in doğum gününü sahneden kutladı.

Konser sonunda Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, grup üyelerine plaket ve çiçek takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.