YÜK TRENİ OTOMOBİLLE ÇARPIŞTI

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.02.2014 - 15:57, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

YÜK TRENİ OTOMOBİLLE ÇARPIŞTI

YÜK TRENİ OTOMOBİLLE ÇARPIŞTI
Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde öğleden sonra saat 14:00 sıralarında ofis kavşağı hemzemin geçitte yük treni, Ali Irmak'ın (26) kullandığı 16 VV 376 plakalı otomobile çarptı. Kazada, otomobil yol kenarına savrulurken sürücü Ali Irmak hafif yaralandı, yaralının tedavisi olay yerine gelen ambulansta yapıldı. Demir yolu bir müddet trafiğe kapalı kalırken görgü tanıkları bariyerlerin çalışmadığını ve otomobil sürücüsünün treni fark etmediğini iddia etti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
YÜK TRENİ OTOMOBİLLE ÇARPIŞTI
Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde öğleden sonra saat 14:00 sıralarında ofis kavşağı hemzemin geçitte yük treni, Ali Irmak'ın (26) kullandığı 16 VV 376 plakalı otomobile çarptı. Kazada, otomobil yol kenarına savrulurken sürücü Ali Irmak hafif yaralandı, yaralının tedavisi olay yerine gelen ambulansta yapıldı. Demir yolu bir müddet trafiğe kapalı kalırken görgü tanıkları bariyerlerin çalışmadığını ve otomobil sürücüsünün treni fark etmediğini iddia etti.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.