YÖRÜKOĞLU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.12.2013 - 16:29, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

YÖRÜKOĞLU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

ANTALYA (İHA) - Antalya’nın tanınmış iş adamlarından Hacı Ali Yörükoğlu, son yolculuğuna uğurlandı.
 Antalya’nın tanınmış iş adamlarından Hacı Ali Yörükoğlu, son yolculuğuna uğurlandı. Antalya’nın tanınmış iş adamlarından ve Yörükoğlu Süt Ürünleri’nin sahibi 84 yaşında ki Hacı Ali Yörükoğlu, dört gündür karaciğerindeki rahatsızlığı nedeniyle özel bir hastanede tedavi görüyordu. Yörükoğlu ilerleyen hastalığı nedeniyle 15 Aralık Pazar günü öğleden sonra hayatını kaybetmişti.Yörükoğlu'nun cenazesi Muratpaşa Cami’nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Aksu'daki aile mezarlığına defnedildi. Cenaze namazına siyaset ve iş adamlarının yanı sıra çok sayıda seveni katıldı. 
ANTALYA (İHA) - Antalya’nın tanınmış iş adamlarından Hacı Ali Yörükoğlu, son yolculuğuna uğurlandı.

 Antalya’nın tanınmış iş adamlarından Hacı Ali Yörükoğlu, son yolculuğuna uğurlandı. 
Antalya’nın tanınmış iş adamlarından ve Yörükoğlu Süt Ürünleri’nin sahibi 84 yaşında ki Hacı Ali Yörükoğlu, dört gündür karaciğerindeki rahatsızlığı nedeniyle özel bir hastanede tedavi görüyordu. Yörükoğlu ilerleyen hastalığı nedeniyle 15 Aralık Pazar günü öğleden sonra hayatını kaybetmişti.
Yörükoğlu'nun cenazesi Muratpaşa Cami’nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Aksu'daki aile mezarlığına defnedildi. Cenaze namazına siyaset ve iş adamlarının yanı sıra çok sayıda seveni katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.