YÖRÜKLERDEN TERÖRÜ KINAMA VE BİRLİK YÜRÜYÜŞÜ

Gündem 31.08.2015 - 09:25, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

YÖRÜKLERDEN TERÖRÜ KINAMA VE BİRLİK YÜRÜYÜŞÜ

YÖRÜKLERDEN TERÖRÜ KINAMA VE BİRLİK YÜRÜYÜŞÜ
Antalya’da Yörük Türkmen Dernekleri tarafından ‘Terörü kınama ve birlik yürüyüşü’ düzenledi.  Aydın Kanza Parkı'ndan başlayan yürüyüş Konyaaltı Varyanttaki Şehitler Anıtına kadar devam etti. Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı yürüyüşte sık sık ‘Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez, Hepimiz Mehmetçiğiz, Vatan Sana Canım Feda’ sloganları atıldı. Yürüyüş daha sonra şehitlere için saygı duruşu ve dualarla sonra erdi.
YÖRÜKLERDEN TERÖRÜ KINAMA VE BİRLİK YÜRÜYÜŞÜ

Antalya’da Yörük Türkmen Dernekleri tarafından ‘Terörü kınama ve birlik yürüyüşü’ düzenledi. 
Aydın Kanza Parkı'ndan başlayan yürüyüş Konyaaltı Varyanttaki Şehitler Anıtına kadar devam etti. Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı yürüyüşte sık sık ‘Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez, Hepimiz Mehmetçiğiz, Vatan Sana Canım Feda’ sloganları atıldı. Yürüyüş daha sonra şehitlere için saygı duruşu ve dualarla sonra erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.