YÖRÜKLER BASIN MENSUPLARINI MİSAFİR ETTİ

Kültür 11.04.2018 - 11:57, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

YÖRÜKLER BASIN MENSUPLARINI MİSAFİR ETTİ

Burdur Yörük Kültür Araştırma Derneği basın mensuplarını misafir ederek, “Teke Yöresi ve Kültürü“ hakkında karşılıklı değerlendirme bulunuldu. Burdur YÖRKAYDER Başkanı Alaettin Kalkan ve derneğin yönetim kurulu üyeleri basın mensuplarını Arkeo Otelde misafir ederek derneğin çalışmaları ve hafta sonunda Burdur’da düzenlenecek olan program hakkında istişarede bulunuldu. Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Alaettin Kalkan, hiçbir siyasi amaç gütmeksizin kurdukları derneklerinde kültür amaçlı çalışmalarda bulunduklarını, çalışmalarının tamamında Yörük Kültürünü yaşatma amacında olduklarını vurguladı. “Görüş ve eleştirilere açığız” şeklinde konuşmasını sürdüren Kalkan, geleneksel hale getirmeyi planladıkları çalışmalarını Burdur’da düzenlenen Tarım Ve Hayvancılık Fuarıyla bütünleştirip ilerleyen yıllar içerisinde daha geniş tabanlı fuar yapmayı hedeflediklerini söyledi . Dernek Başkanı Alaettin Kalkan, Başkan Yardımcısı Hüseyin Demir, Genel Sekreter Mehmet Ay, Yönetim Kurulu Üyesi Cevat Canbaz toplantının sonunda basın mensuplarına anmalık hediye ederek pazar günü düzenlenecek programın detayını aktardılar. Buna göre: Saat 11:00 da Çatalpınar’dan başlayan kortej Uzay Çatı altındaki yörük çadırında devam edecek programa Burdur protokolünün yanı sıra Burdur Yörük İl Beyi Mehmet Cadıl ve tüm vatandaşlar davet edildi Dernek Başkanı Kalkan hiçbir ayrım olmaksızın herkesi pazar günkü programa beklediklerini söyledi

Burdur Yörük Kültür Araştırma Derneği basın mensuplarını misafir ederek, “Teke Yöresi ve Kültürü“ hakkında karşılıklı değerlendirme bulunuldu.

Burdur YÖRKAYDER Başkanı Alaettin Kalkan ve derneğin yönetim kurulu üyeleri basın mensuplarını Arkeo Otelde misafir ederek derneğin çalışmaları ve hafta sonunda Burdur’da düzenlenecek olan program hakkında istişarede bulunuldu.

Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Alaettin Kalkan, hiçbir siyasi amaç gütmeksizin kurdukları derneklerinde kültür amaçlı çalışmalarda bulunduklarını, çalışmalarının tamamında Yörük Kültürünü yaşatma amacında olduklarını vurguladı. “Görüş ve eleştirilere açığız” şeklinde konuşmasını sürdüren Kalkan, geleneksel hale getirmeyi planladıkları çalışmalarını Burdur’da düzenlenen Tarım Ve Hayvancılık Fuarıyla bütünleştirip ilerleyen yıllar içerisinde daha geniş tabanlı fuar yapmayı hedeflediklerini söyledi . Dernek Başkanı Alaettin Kalkan, Başkan Yardımcısı Hüseyin Demir, Genel Sekreter Mehmet Ay, Yönetim Kurulu Üyesi Cevat Canbaz toplantının sonunda basın mensuplarına anmalık hediye ederek pazar günü düzenlenecek programın detayını aktardılar.

Buna göre: Saat 11:00 da Çatalpınar’dan başlayan kortej Uzay Çatı altındaki yörük çadırında devam edecek programa Burdur protokolünün yanı sıra Burdur Yörük İl Beyi Mehmet Cadıl ve tüm vatandaşlar davet edildi

Dernek Başkanı Kalkan hiçbir ayrım olmaksızın herkesi pazar günkü programa beklediklerini söyledi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.