YOLSUZLUKLARIN ÜZERİNE GİTMENİN BEDELİ GÖREVDEN ALINMAK OLDU

Gündem 11.08.2015 - 10:54, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

YOLSUZLUKLARIN ÜZERİNE GİTMENİN BEDELİ GÖREVDEN ALINMAK OLDU

YOLSUZLUKLARIN ÜZERİNE GİTMENİN BEDELİ GÖREVDEN ALINMAK OLDU
Uzun süredir AK Parti İl Başkanı Ömer Bütüner ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Şimşek arasında devam eden sürtüşmeler sonucunda Genel Sekreter İbrahim Şimşek, görevinden alınarak, eski görev yaptığı Kültür Bakanlığı Daire Başkanlığı’na verildi. Edindiğimiz bilgilere göre AK Parti’den geçmişte hem belediye başkanlığı, hem de milletvekilliği adayı olan İbrahim Şimşek’in, milletvekilleri sıralaması belirlenmesinden sonra görevine döndüğünde, eskiden görevden aldırttığı bazı birim müdürlerinin göreve geri verilmesine tepki göstermiş ve tekrar soruşturma açılması için çaba sarf ettiği bilinmekte. Bu şahıslar hakkında ağır ithamlar bulunan soruşturma bitmeden İl Başkanı Ömer Bütüner’in bastırmasıyla İbrahim Şimşek eski görev yerine geri alındığı, bunun sebebinin ise AK Parti İl Başkanı Ömer Bütüner’in “Benim isteğimle göreve gelen birim müdürünün hakkında ‘Sen nasıl soruşturma açarsın?’ mücadelesini” yattığı gelen bilgiler arasında. Genel Sekreter İbrahim Şimşek’in İdari Mahkeme’ye başvuracağı, çevresine Burdur’da tüyü bitmemiş yetimin hakkının kimseye yedirttirmeyeceğini söylediği, “bu soruşturmalar bitmeden benim görevden alınmamı isteyenler demek ki bu işin içinde bu şahısların da olduğu, bunlardan hesap sorabilmek için mahkemeye gidip, mahkeme kararıyla geri gelip, bu soruşturmayı sağ- salim götürmek istediği” aldığımız duyumlar arasında.  
YOLSUZLUKLARIN ÜZERİNE GİTMENİN BEDELİ GÖREVDEN ALINMAK OLDU

Uzun süredir AK Parti İl Başkanı Ömer Bütüner ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Şimşek arasında devam eden sürtüşmeler sonucunda Genel Sekreter İbrahim Şimşek, görevinden alınarak, eski görev yaptığı Kültür Bakanlığı Daire Başkanlığı’na verildi.

Edindiğimiz bilgilere göre AK Parti’den geçmişte hem belediye başkanlığı, hem de milletvekilliği adayı olan İbrahim Şimşek’in, milletvekilleri sıralaması belirlenmesinden sonra görevine döndüğünde, eskiden görevden aldırttığı bazı birim müdürlerinin göreve geri verilmesine tepki göstermiş ve tekrar soruşturma açılması için çaba sarf ettiği bilinmekte.

Bu şahıslar hakkında ağır ithamlar bulunan soruşturma bitmeden İl Başkanı Ömer Bütüner’in bastırmasıyla İbrahim Şimşek eski görev yerine geri alındığı, bunun sebebinin ise AK Parti İl Başkanı Ömer Bütüner’in “Benim isteğimle göreve gelen birim müdürünün hakkında ‘Sen nasıl soruşturma açarsın?’ mücadelesini” yattığı gelen bilgiler arasında. Genel Sekreter İbrahim Şimşek’in İdari Mahkeme’ye başvuracağı, çevresine Burdur’da tüyü bitmemiş yetimin hakkının kimseye yedirttirmeyeceğini söylediği, “bu soruşturmalar bitmeden benim görevden alınmamı isteyenler demek ki bu işin içinde bu şahısların da olduğu, bunlardan hesap sorabilmek için mahkemeye gidip, mahkeme kararıyla geri gelip, bu soruşturmayı sağ- salim götürmek istediği” aldığımız duyumlar arasında.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.