Yokluğunu çerçevelettikleri fotoğrafıyla gidermeye çalıştılar

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.10.2018 - 10:54, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Yokluğunu çerçevelettikleri fotoğrafıyla gidermeye çalıştılar

Öğrenciler yokluğunu çerçevelettikleri fotoğrafıyla gidermeye çalıştılar
Elektrikli bisiklet kazasında ölen Mustafa’nın sınıfındaki sırası çiçeklerle süslendi Isparta'da elektrikli bisikletle park halindeki araca çarpmaları sonucu hayatını kaybeden 12 yaşındaki Mustafa Özata’nın arkadaşları, sınıfında oturduğu sırayı karanfillerle donatıp, anlamlı bir not yazdırdıkları fotoğrafıyla yokluğunu gidermeye çalıştı. Küçük yaştaki büyük yüreklerin fotoğrafa yazdırdığı, ‘Canımız kardeşimiz Mustafa mekanın cennet olsun' notu ise duygulandırdı. Isparta’da önceki gün F.Ö.’nün kullandığı elektrikli bisikletin park halindeki hafif ticari araca çarpması sonucu hayatını kaybeden Mustafa Özata’nın Üçkardeşler Ortaokulundaki sırası arkadaşları tarafından çiçeklerle donatıldı. Öğretmeni ve sınıf arkadaşları 12 yaşındaki Mustafa’nın sırasını çiçeklerle donatarak, portresini yaptırdıkları fotoğrafta üzerine ‘Canımız kardeşimiz Mustafa mekanın cennet olsun’ yazdırdı. Mustafa'nın cenazesi dün sevenleri tarafından gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlanırken arkadaşları da yokluğunu sırasına koydukları fotoğrafıyla doldurmaya çalıştı. Öğrenciler, sırayı karanfillerle süslerken, çerçeveletilmiş fotoğrafı daha sonra Mustafa'nın evine giderek annesine teslim etti.   Olayın geçmişi Kaza, Vatan Mahallesi 4110. Sokak’ta F.Ö. idaresindeki elektrikli bisikletin 4110. Sokak üzerindeki bir evin önünde park halinde bulunan kamyonete çarpması sonucu meydana gelmiş, çarpmanın etkisiyle F.Ö. hafif şekilde yaralanırken, ön kısımda yolcu olarak bulunan Mustafa Özata da ağır yaralanmıştı. Olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Isparta Şehir Hastanesine sevk edilen Mustafa, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.
Öğrenciler yokluğunu çerçevelettikleri fotoğrafıyla gidermeye çalıştılar

Elektrikli bisiklet kazasında ölen Mustafa’nın sınıfındaki sırası çiçeklerle süslendi

Isparta'da elektrikli bisikletle park halindeki araca çarpmaları sonucu hayatını kaybeden 12 yaşındaki Mustafa Özata’nın arkadaşları, sınıfında oturduğu sırayı karanfillerle donatıp, anlamlı bir not yazdırdıkları fotoğrafıyla yokluğunu gidermeye çalıştı. Küçük yaştaki büyük yüreklerin fotoğrafa yazdırdığı, ‘Canımız kardeşimiz Mustafa mekanın cennet olsun' notu ise duygulandırdı.

Isparta’da önceki gün F.Ö.’nün kullandığı elektrikli bisikletin park halindeki hafif ticari araca çarpması sonucu hayatını kaybeden Mustafa Özata’nın Üçkardeşler Ortaokulundaki sırası arkadaşları tarafından çiçeklerle donatıldı.

Öğretmeni ve sınıf arkadaşları 12 yaşındaki Mustafa’nın sırasını çiçeklerle donatarak, portresini yaptırdıkları fotoğrafta üzerine ‘Canımız kardeşimiz Mustafa mekanın cennet olsun’ yazdırdı. Mustafa'nın cenazesi dün sevenleri tarafından gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlanırken arkadaşları da yokluğunu sırasına koydukları fotoğrafıyla doldurmaya çalıştı. Öğrenciler, sırayı karanfillerle süslerken, çerçeveletilmiş fotoğrafı daha sonra Mustafa'nın evine giderek annesine teslim etti.

 

Olayın geçmişi

Kaza, Vatan Mahallesi 4110. Sokak’ta F.Ö. idaresindeki elektrikli bisikletin 4110. Sokak üzerindeki bir evin önünde park halinde bulunan kamyonete çarpması sonucu meydana gelmiş, çarpmanın etkisiyle F.Ö. hafif şekilde yaralanırken, ön kısımda yolcu olarak bulunan Mustafa Özata da ağır yaralanmıştı.

Olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Isparta Şehir Hastanesine sevk edilen Mustafa, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.