YÖK BAŞKANI VE REKTÖRLER BURDUR’DA BULUŞUYOR

Gündem 09.11.2021 - 16:43, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

YÖK BAŞKANI VE REKTÖRLER BURDUR’DA BULUŞUYOR

YÖK BAŞKANI VE REKTÖRLER BURDUR’DA BULUŞUYOR
YÖK Başkanı ve Rektörler Burdur’da Buluşuyor     Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Türkiye’de bulunan 22 üniversite rektörü ile Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde (MAKÜ) bir araya gelecek. MAKÜ Lavanta Tepesi Otel’de 12 Kasım Cuma günü gerçekleştirilecek olan Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaştırması ve İhtisaslaşma Programı çerçevesinde YÖK Başkanı Özvar 22 Üniversite Rektörü ile buluşacak.   Programa 15 Bölgesel Kalkınma Üniversitesi ve Yeni Destek alacak 7 Üniversite Rektörleri katılacak.
YÖK BAŞKANI VE REKTÖRLER BURDUR’DA BULUŞUYOR

YÖK Başkanı ve Rektörler Burdur’da Buluşuyor

 

 

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Türkiye’de bulunan 22 üniversite rektörü ile Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde (MAKÜ) bir araya gelecek.

MAKÜ Lavanta Tepesi Otel’de 12 Kasım Cuma günü gerçekleştirilecek olan Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaştırması ve İhtisaslaşma Programı çerçevesinde YÖK Başkanı Özvar 22 Üniversite Rektörü ile buluşacak.

 

Programa 15 Bölgesel Kalkınma Üniversitesi ve Yeni Destek alacak 7 Üniversite Rektörleri katılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.