Yılkı atları ve yaban geyikleri için doğaya yem bırakıldı

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.12.2018 - 16:45, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Yılkı atları ve yaban geyikleri için doğaya yem bırakıldı

Akdağ tabiat parkında bulunan yılkı atları ve yaban geyikleri için doğaya yem bırakıldı.
Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesi Akdağ tabiat parkında bulunan yılkı atları ve yaban geyikleri için doğaya yem bırakıldı. Afyonkarahisar Doğa Koruma ve Milli Parklar 5. Bölge Müdürlüğüne bağlı Denizli Şube Müdürlüğü tarafından zorlu kış şartlarında yaban hayvanlarının aç kalmaması için Akdağ Yaban Hayatı Geliştirme sahasına yonca samanı ve besi yemi bırakıldı. Hava sıcaklıklarının eksilerin altına düştüğü tabiat parkında bulunan yılkı atları ve yaban geyiklerinin yem ihtiyacı giderilmiş oldu. Yemleme çalışması Şube Müdürlüğü’de görevle Mühendis Mustafa Arık, Orman Muhafaza Memuru A.Emre Saray, Memur Mustafa Haytan tarafından yapıldı.
Akdağ tabiat parkında bulunan yılkı atları ve yaban geyikleri için doğaya yem bırakıldı.



Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesi Akdağ tabiat parkında bulunan yılkı atları ve yaban geyikleri için doğaya yem bırakıldı.
Afyonkarahisar Doğa Koruma ve Milli Parklar 5. Bölge Müdürlüğüne bağlı Denizli Şube Müdürlüğü tarafından zorlu kış şartlarında yaban hayvanlarının aç kalmaması için Akdağ Yaban Hayatı Geliştirme sahasına yonca samanı ve besi yemi bırakıldı. Hava sıcaklıklarının eksilerin altına düştüğü tabiat parkında bulunan yılkı atları ve yaban geyiklerinin yem ihtiyacı giderilmiş oldu.
Yemleme çalışması Şube Müdürlüğü’de görevle Mühendis Mustafa Arık, Orman Muhafaza Memuru A.Emre Saray, Memur Mustafa Haytan tarafından yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.