Yılkı atları için doğaya 2 ton yem bıraktılar

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.01.2020 - 11:13, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Yılkı atları için doğaya 2 ton yem bıraktılar

Yılkı atları için doğaya 2 ton yem bıraktılar
Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde yılkı atları ve yaban hayvanları unutulmadı. İlçe Kaymakamı Adem Öztürk ve beraberindekiler yılkı atlarına yem bıraktılar. Bolvadin ilçesine bağlı Büyükkarabağ köyü mevkiinde karlı dağlarda yaşam mücadelesi veren yılkı atlarına gerçekleşen yemleme çalışması zor arazi şartlarında yapıldı. Yılkı atları ve yaban hayatına yemleme çalışmalarına; Bolvadin Kaymakamı Adem Öztürk, Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) 5. Bölge Müdür Yardımcısı Kemal Can, Avcılık ve Yaban Hayatı Şube Müdürü Turgut Civri, İlçe Tarım ve Orman Müdürü İsmail Yiğit, İlçe Özel İdare Müdürü Hüseyin Keskin ve bir grup vatandaş katıldı. Traktörlere yüklenen 2 tonluk kuru ot ve saman balyası yılkı atalarının geçiş güzergâhlarına bırakıldı. Yemleme esnasında 4 ayrı noktada 50 den fazla yılkı atı görüldü.
Yılkı atları için doğaya 2 ton yem bıraktılar

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde yılkı atları ve yaban hayvanları unutulmadı. İlçe Kaymakamı Adem Öztürk ve beraberindekiler yılkı atlarına yem bıraktılar.

Bolvadin ilçesine bağlı Büyükkarabağ köyü mevkiinde karlı dağlarda yaşam mücadelesi veren yılkı atlarına gerçekleşen yemleme çalışması zor arazi şartlarında yapıldı. Yılkı atları ve yaban hayatına yemleme çalışmalarına; Bolvadin Kaymakamı Adem Öztürk, Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) 5. Bölge Müdür Yardımcısı Kemal Can, Avcılık ve Yaban Hayatı Şube Müdürü Turgut Civri, İlçe Tarım ve Orman Müdürü İsmail Yiğit, İlçe Özel İdare Müdürü Hüseyin Keskin ve bir grup vatandaş katıldı. Traktörlere yüklenen 2 tonluk kuru ot ve saman balyası yılkı atalarının geçiş güzergâhlarına bırakıldı.
Yemleme esnasında 4 ayrı noktada 50 den fazla yılkı atı görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.