Yılbaşı öncesi 2 bin adet kaçak ve sahte içki ele geçirildi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.12.2018 - 10:32, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Yılbaşı öncesi 2 bin adet kaçak ve sahte içki ele geçirildi

Polis tarafından düzenlenen operasyonda yılbaşı öncesi piyasaya sürülmek için hazırlanan çeşitli markalarda 2 bin 884 kaçak ve sahte içki ele geçirilirken, 1 kişi gözaltına alındı.
Antalya’nın Alanya ilçesinde polis tarafından düzenlenen operasyonda yılbaşı öncesi piyasaya sürülmek için hazırlanan çeşitli markalarda 2 bin 884 kaçak ve sahte içki ele geçirilirken, 1 kişi gözaltına alındı. Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri, Büyükhasbahçe Mahallesi Köşkyolu Caddesi üzerindeki bir depoda yılbaşında piyasaya sürülmek üzere yüklü miktarda kaçak ve sahte içki olduğunun bilgisine ulaştı. Fiziki ve teknik takip sonucu ekipler, belirlenen adresteki Okan O.’ya ait depoya operasyon düzenledi. Operasyonda çeşitli marka ve ebatlarda toplam 2 bin 884 kaçak ve sahte içki ele geçirilirken, olayla ilgili Okan O. gözaltına alındı. Gözaltına alınan Okan O.’nun emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
Polis tarafından düzenlenen operasyonda yılbaşı öncesi piyasaya sürülmek için hazırlanan çeşitli markalarda 2 bin 884 kaçak ve sahte içki ele geçirilirken, 1 kişi gözaltına alındı.



Antalya’nın Alanya ilçesinde polis tarafından düzenlenen operasyonda yılbaşı öncesi piyasaya sürülmek için hazırlanan çeşitli markalarda 2 bin 884 kaçak ve sahte içki ele geçirilirken, 1 kişi gözaltına alındı.

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri, Büyükhasbahçe Mahallesi Köşkyolu Caddesi üzerindeki bir depoda yılbaşında piyasaya sürülmek üzere yüklü miktarda kaçak ve sahte içki olduğunun bilgisine ulaştı. Fiziki ve teknik takip sonucu ekipler, belirlenen adresteki Okan O.’ya ait depoya operasyon düzenledi. Operasyonda çeşitli marka ve ebatlarda toplam 2 bin 884 kaçak ve sahte içki ele geçirilirken, olayla ilgili Okan O. gözaltına alındı. Gözaltına alınan Okan O.’nun emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.