YETİMLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜREN İFTAR

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.07.2014 - 10:36, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

YETİMLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜREN İFTAR

Afyonkarahisar Belediyesi ve İnsani Yardım Vakfı (İHH) tarafından kentteki yetimlere yönelik bir iftar programı düzenlendi.
Belediye sosyal tesislerinde gerçekleştirilen iftar yemeğine, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sait Açba, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve çok sayıda davetli katıldı. İftar sonrası gerçekleştirilen konuşmalarda protokol üyeleri Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu söyleyerek, bu ayda özellikle yetim ve öksüzlere her zamankinden daha fazla hassasiyet gösterilmesi gerektiği vurgusunda bulundular.Konuşmaların ardından iftar programı hatır fotoğrafı çektirilmesi ile sona erdi.
Afyonkarahisar Belediyesi ve İnsani Yardım Vakfı (İHH) tarafından kentteki yetimlere yönelik bir iftar programı düzenlendi.

Belediye sosyal tesislerinde gerçekleştirilen iftar yemeğine, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sait Açba, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve çok sayıda davetli katıldı. 
İftar sonrası gerçekleştirilen konuşmalarda protokol üyeleri Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu söyleyerek, bu ayda özellikle yetim ve öksüzlere her zamankinden daha fazla hassasiyet gösterilmesi gerektiği vurgusunda bulundular.
Konuşmaların ardından iftar programı hatır fotoğrafı çektirilmesi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.