“YEREL MEDYANIN SORUNLARI”

Gündem 19.02.2016 - 17:25, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

“YEREL MEDYANIN SORUNLARI”

AKDENİZ GAZETECİLER KONFEDERASYONU TARAFINDAN BURDUR’DA YEREL MEDYANIN SORUNLARI PANELİ DÜZENLENDİ.
MAKÜ Avşar Han’da düzenlenen panelin konuşmacıları; Nuri Kolaylı (Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı), Mustafa Arslan (Basın İlan Kurumu- BİK- Yönetim Kurulu Üyesi), Mevlüt Yeni (Akdeniz Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı) olurken, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz da panelin yöneticiliğini yaptı. Panelde yerel gazetelerin, internet gazetelerinin ve kısacası medyanın sorunları medya temsilcileri tarafından masaya yatırıldı; tartışıldı. Bölgesel ve aile içi sohbet niteliğinde olan panelde, medya temsilcileri karşılaştıkları sorunları bahsetti. “Resmi ilanlar, yetişmiş basın mensubu, mektepli ve alaylı basın mensupları,  işçilerin çalışma koşulları ve mesai saati mefhumu, gazetecilerin özgürlükleri ve kısıtlılıkları, sosyal medyanın basılı gazetelere darbe vurması ve bilgi kirliliği yaratması, haberin okuyucuya düzgün bir şekilde ulaştırılıp ulaştırılmaması” sorunları masaya yatırıldı. MAKÜ Rektörü Korkmaz da basında son günlerde sıkça dile getirilen MAKÜ’ye iletişim fakültesi açılması yönünde henüz YÖK’ten bir gelişme olmadığını ancak konunun takipçisi olduklarını vurguladı. Panele Vali Hasan Kürklü ve AK Parti Milletvekili Reşat Petek de misafir oldu. 
AKDENİZ GAZETECİLER KONFEDERASYONU TARAFINDAN BURDUR’DA YEREL MEDYANIN SORUNLARI PANELİ DÜZENLENDİ.

MAKÜ Avşar Han’da düzenlenen panelin konuşmacıları; Nuri Kolaylı (Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı), Mustafa Arslan (Basın İlan Kurumu- BİK- Yönetim Kurulu Üyesi), Mevlüt Yeni (Akdeniz Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı) olurken, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz da panelin yöneticiliğini yaptı.

Panelde yerel gazetelerin, internet gazetelerinin ve kısacası medyanın sorunları medya temsilcileri tarafından masaya yatırıldı; tartışıldı. Bölgesel ve aile içi sohbet niteliğinde olan panelde, medya temsilcileri karşılaştıkları sorunları bahsetti. “Resmi ilanlar, yetişmiş basın mensubu, mektepli ve alaylı basın mensupları,  işçilerin çalışma koşulları ve mesai saati mefhumu, gazetecilerin özgürlükleri ve kısıtlılıkları, sosyal medyanın basılı gazetelere darbe vurması ve bilgi kirliliği yaratması, haberin okuyucuya düzgün bir şekilde ulaştırılıp ulaştırılmaması” sorunları masaya yatırıldı.

MAKÜ Rektörü Korkmaz da basında son günlerde sıkça dile getirilen MAKÜ’ye iletişim fakültesi açılması yönünde henüz YÖK’ten bir gelişme olmadığını ancak konunun takipçisi olduklarını vurguladı. Panele Vali Hasan Kürklü ve AK Parti Milletvekili Reşat Petek de misafir oldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.