YENİ VE ESKİ BAKANLARIN ANTALYA ÇIKARMASI

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.12.2013 - 16:20, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

YENİ VE ESKİ BAKANLARIN ANTALYA ÇIKARMASI

AB BAKANI MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU İLE KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI ÖMER ÇELİK ANTALYA’DA
Yeni kabinede AB Bakanlığı görevine getirilen Mevlüt Çavuşoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, eski AB Bakanı Egemen Bağış ve eski Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin birlikte bakan olduktan sonra ilk kez Antalya’ya geldi.Antalya Havalimanı’na saat 15.30’da inen AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, eski AB Bakanı Egemen Bağış, eski Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel’i; AK Parti Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, ilçe belediye başkanları ile çok sayıda partili karşıladı.Bakan Çavuşoğlu ve Bakan Çelik’e, yarın Trabzon’da Trabzonspor ile karşılaşacak olan MedicalPark Antalyaspor atkısı takıldı.Heyet daha sonra partilileri selamlayarak AK Parti İl Teşkilatı tarafından düzenlenecek olan seçim startı programına katılmak üzere Erdal Öner Spor Salonu’na geçti.
AB BAKANI MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU İLE KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI ÖMER ÇELİK ANTALYA’DA

Yeni kabinede AB Bakanlığı görevine getirilen Mevlüt Çavuşoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, eski AB Bakanı Egemen Bağış ve eski Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin birlikte bakan olduktan sonra ilk kez Antalya’ya geldi.
Antalya Havalimanı’na saat 15.30’da inen AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, eski AB Bakanı Egemen Bağış, eski Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel’i; AK Parti Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, ilçe belediye başkanları ile çok sayıda partili karşıladı.
Bakan Çavuşoğlu ve Bakan Çelik’e, yarın Trabzon’da Trabzonspor ile karşılaşacak olan MedicalPark Antalyaspor atkısı takıldı.
Heyet daha sonra partilileri selamlayarak AK Parti İl Teşkilatı tarafından düzenlenecek olan seçim startı programına katılmak üzere Erdal Öner Spor Salonu’na geçti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.