Yeni PTT Başmüdürü görevine başladı

Gündem 31.10.2017 - 13:17, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Yeni PTT Başmüdürü görevine başladı

Yeni PTT Başmüdürü görevine başladı
Kastamonu PTT Başmüdürü iken Burdur’a atanan Varlıker, yeni görevine başlaması dolayısıyla Vali Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Vali Yılmaz, çalışmalarında başarılar diledi. Kabulü dolayısıyla teşekkür ettiği Vali Yılmaz'la bir süre makamında görüşen Başmüdür Varlıker, Burdur PTT Başmüdürlüğü ve ilçe müdürlükleri olarak sunulan hizmetlerle ilgili kendisine bilgi verdi. Başmüdür Varlıker ziyaretinde Vali Yılmaz'a İstanbul PTT Müzesi Koleksiyonaları Harita Kataloğunu sundu, anmalık takdiminde bulundu. Ziyarette Burdur Merkez PTT Müdürü Alaattin Yetkin'de yer aldı.  
Yeni PTT Başmüdürü görevine başladı

Kastamonu PTT Başmüdürü iken Burdur’a atanan Varlıker, yeni görevine başlaması dolayısıyla Vali Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Vali Yılmaz, çalışmalarında başarılar diledi.

Kabulü dolayısıyla teşekkür ettiği Vali Yılmaz'la bir süre makamında görüşen Başmüdür Varlıker, Burdur PTT Başmüdürlüğü ve ilçe müdürlükleri olarak sunulan hizmetlerle ilgili kendisine bilgi verdi.

Başmüdür Varlıker ziyaretinde Vali Yılmaz'a İstanbul PTT Müzesi Koleksiyonaları Harita Kataloğunu sundu, anmalık takdiminde bulundu.

Ziyarette Burdur Merkez PTT Müdürü Alaattin Yetkin'de yer aldı.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.