YENİ MÜZE SÜRECİ HIZLANDI

Gündem 06.01.2018 - 09:27, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

YENİ MÜZE SÜRECİ HIZLANDI

Yeni Müze Kompleksi Binasında Süreç Hızlandı... Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından yapımı sürdürülen Yeni Müze Kompleksi İnşaatı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü ve Afyonkarahisar Valiliği tarafından sürdürülen sokak sağlıklaştırma uygulaması içerisinde yer alan restorasyon çalışmaları devam eden sokaklarda incelemelerde bulundu. Kültür, Turizm ve tanıtımla ilgili çalışmalara hız veren Vali Mustafa Tutulmaz’ın incelemeleri sırasında İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mehmet Tanır ve diğer yetkililer hazır bulundular.   İlk olarak Yeni Müze Kompleksi İnşaatında incelemelerde bulunan Vali Tutulmaz, yetkililerden bilgi alırken, inşaatın ilk ihale sürecinden sonra yüklenici firmadan kaynaklanan sorunların giderildiğini, akabinde tekrar ihale yapıldığını ve şu anki yüklenici firmanın en hızlı bir şekilde inşaatı tamamlayacağına inandıklarını belirtti.   Daha sonra sokak sağlıklaştırılması çalışması yapılan bölgeyi ziyaret eden Vali Tutulmaz, sokak sağlıklaştırma uygulaması çerçevesinde restorasyon çalışmalarının problemsiz bir şekilde ilerlediğini ve önümüzdeki yıllarda da buraların vatandaşların istifadelerine sunulacağını sözlerine ekledi. Bu yıl itibariyle 48 evin restorasyonunu bitirildiği belirtildi.

Yeni Müze Kompleksi Binasında Süreç Hızlandı...

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından yapımı sürdürülen Yeni Müze Kompleksi İnşaatı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü ve Afyonkarahisar Valiliği tarafından sürdürülen sokak sağlıklaştırma uygulaması içerisinde yer alan restorasyon çalışmaları devam eden sokaklarda incelemelerde bulundu.

Kültür, Turizm ve tanıtımla ilgili çalışmalara hız veren Vali Mustafa Tutulmaz’ın incelemeleri sırasında İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mehmet Tanır ve diğer yetkililer hazır bulundular.

 

İlk olarak Yeni Müze Kompleksi İnşaatında incelemelerde bulunan Vali Tutulmaz, yetkililerden bilgi alırken, inşaatın ilk ihale sürecinden sonra yüklenici firmadan kaynaklanan sorunların giderildiğini, akabinde tekrar ihale yapıldığını ve şu anki yüklenici firmanın en hızlı bir şekilde inşaatı tamamlayacağına inandıklarını belirtti.

 

Daha sonra sokak sağlıklaştırılması çalışması yapılan bölgeyi ziyaret eden Vali Tutulmaz, sokak sağlıklaştırma uygulaması çerçevesinde restorasyon çalışmalarının problemsiz bir şekilde ilerlediğini ve önümüzdeki yıllarda da buraların vatandaşların istifadelerine sunulacağını sözlerine ekledi. Bu yıl itibariyle 48 evin restorasyonunu bitirildiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.