YENİ İL BAŞKANININ İLK MESAJI; “HUZUR ORTAMINI SÜRDÜRECEĞİZ”

Siyaset 17.02.2016 - 11:18, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

YENİ İL BAŞKANININ İLK MESAJI; “HUZUR ORTAMINI SÜRDÜRECEĞİZ”

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) il başkanlığına atanan diş hekimi Süleyman Faki, il başkanlığında düzenlediği basın toplantısıyla huzur ortamı oluşturup, bunu devam ettireceğini belirtti.
Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) il başkanlığına atanan diş hekimi Süleyman Faki, il başkanlığında düzenlediği basın toplantısıyla huzur ortamı oluşturup, bunu devam ettireceğini belirtti. AK Parti İl Başkanı Süleyman Faki süreç değerlendirmesi üzerine basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan İl Başkanı Faki: “11 Şubat 2016 tarihi itibarıyla bu kutlu yolculuğun bayrağı, Genel Başkanımız, Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu tarafından şahsıma tevdi edildi. AK Partinin kucaklayan, birleştiren, sevdiren, ötelemeyen, ötekileştirmeyen çatısı altında yeni bir yolculuğa çıkıyoruz. Görevin bana tevdi edilmesinden sonra yeni il yönetimini oluşturmak üzere verilen yetki çerçevesinde görüşmelere başladım. Önümüzdeki günlerde yeni yönetimde yer alacak arkadaşları belirlemek üzere koordinatör vekilimizle birlikte mülakatlar yapılarak, değerlendirme ve istişareler sonunda oluşturulan yeni yönetim kurulu önümüzdeki hafta içinde Genel Merkezin onayından sonra göreve başlayacak” dedi. Toplantıya AK Parti Merkez İlçe Başkanı Birkan İş ve Kadın Kolları Başkanı Serpil Ekinci de katıldı. Toplantının sonunda İl Başkanı Faki kendi özgeçmişini de paylaşarak, Diş hekimi olduğunu ve Süleyman Demirel Üniversitesi Hukuk Fakültesinde mezuniyet aşamasında bulunduğunu ekledi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Faki, Ankara’ya İl Başkanlığı için 3 kişi (Kendisi, Mehmet Kaya ve Birkan İş) gittiklerini, oradaki mülakat ve değerlendirmelerin ardından yaşı ve tecrübesi itibarıyla il başkanlığı görevinin kendisine verildiğini ve il başkanlığını 2018 yılındaki kongreye kadar devam ettirme amacında bulunduğunu belirtti; bu sürecin huzur ortmamı olacağını ve bu huzurun bozulmayacağı amacında bulunduklarını da ekledi. 
Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) il başkanlığına atanan diş hekimi Süleyman Faki, il başkanlığında düzenlediği basın toplantısıyla huzur ortamı oluşturup, bunu devam ettireceğini belirtti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) il başkanlığına atanan diş hekimi Süleyman Faki, il başkanlığında düzenlediği basın toplantısıyla huzur ortamı oluşturup, bunu devam ettireceğini belirtti.

AK Parti İl Başkanı Süleyman Faki süreç değerlendirmesi üzerine basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan İl Başkanı Faki: “11 Şubat 2016 tarihi itibarıyla bu kutlu yolculuğun bayrağı, Genel Başkanımız, Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu tarafından şahsıma tevdi edildi. AK Partinin kucaklayan, birleştiren, sevdiren, ötelemeyen, ötekileştirmeyen çatısı altında yeni bir yolculuğa çıkıyoruz.

Görevin bana tevdi edilmesinden sonra yeni il yönetimini oluşturmak üzere verilen yetki çerçevesinde görüşmelere başladım. Önümüzdeki günlerde yeni yönetimde yer alacak arkadaşları belirlemek üzere koordinatör vekilimizle birlikte mülakatlar yapılarak, değerlendirme ve istişareler sonunda oluşturulan yeni yönetim kurulu önümüzdeki hafta içinde Genel Merkezin onayından sonra göreve başlayacak” dedi.

Toplantıya AK Parti Merkez İlçe Başkanı Birkan İş ve Kadın Kolları Başkanı Serpil Ekinci de katıldı. Toplantının sonunda İl Başkanı Faki kendi özgeçmişini de paylaşarak, Diş hekimi olduğunu ve Süleyman Demirel Üniversitesi Hukuk Fakültesinde mezuniyet aşamasında bulunduğunu ekledi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Faki, Ankara’ya İl Başkanlığı için 3 kişi (Kendisi, Mehmet Kaya ve Birkan İş) gittiklerini, oradaki mülakat ve değerlendirmelerin ardından yaşı ve tecrübesi itibarıyla il başkanlığı görevinin kendisine verildiğini ve il başkanlığını 2018 yılındaki kongreye kadar devam ettirme amacında bulunduğunu belirtti; bu sürecin huzur ortmamı olacağını ve bu huzurun bozulmayacağı amacında bulunduklarını da ekledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.