YENİ EKONOMİ PAKETİ MECLİS'TE!

Gündem 10.01.2022 - 10:36, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

YENİ EKONOMİ PAKETİ MECLİS'TE!

Memur ve emekliye zam yolda
Milyonlarca kişiyi ilgilendiren yeni ekonomi paketi Meclis'e girdi. Ekonomi paketiyle birlikte hayatımızda bir çok yenilik gelecek. TBMM'de, bu hafta memur ve emekliye ek zam ve Öğretmenlik Meslek Kanunu konusunda mesai yapılacak. Yeni düzenlemeyle birlikte doğal gazda kademeli tarife dönemine geçilecek. Kamu görevlilerinin aylık ve ücretlerinde 1 Ocak-30 Haziran 2022 dönemi için uygulanacak artış oranı, yüzde 5'ten yüzde 7,5'e yükseltilecek. En düşük emekli maaşı da 2 bin 500 liraya çıkacak.  
Memur ve emekliye zam yolda

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren yeni ekonomi paketi Meclis'e girdi. Ekonomi paketiyle birlikte hayatımızda bir çok yenilik gelecek.

TBMM'de, bu hafta memur ve emekliye ek zam ve Öğretmenlik Meslek Kanunu konusunda mesai yapılacak. Yeni düzenlemeyle birlikte doğal gazda kademeli tarife dönemine geçilecek. Kamu görevlilerinin aylık ve ücretlerinde 1 Ocak-30 Haziran 2022 dönemi için uygulanacak artış oranı, yüzde 5'ten yüzde 7,5'e yükseltilecek. En düşük emekli maaşı da 2 bin 500 liraya çıkacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.