YAŞLILARA VE ENGELLİLERE GOLF ARABALI HİZMET

Turizm 25.05.2014 - 13:52, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

YAŞLILARA VE ENGELLİLERE GOLF ARABALI HİZMET

Side belediyesinden turistlere hizmet.
Dünyaca ünlü turizm beldesi Antalya Side'ye tatile gelen yaşlı ve engelli turistler, yabancı dil bilen zabıtalar tarafından golf arabasıyla taşınıyor.Turizm yörelerinde golf sahasına gitme, turistler ve eşyalarının konaklama tesisine taşımada kullanılan golf arabaları Side'de yaşlı ve engelli turistlere hizmet veriyor. Side'de İngilizce ve Almanca bilen zabıta görevlisi Rüstüm Öğren, Ahmet Şahin ve Bilal Top, yaşlı ve engelli turistleri Side Antik Tiyatro önünden golf arabasıyla alarak başta Athena ve Apollon Tapınağıolmak üzere istedikleri noktaya ulaştırıyor. Yabancı dil bilen zabıtalar, bunun Manavgat Side'ye gelen turistlere turizm hizmeti olduğunu söyledi. Golf arabalarının yürümekte zorlanan yaşlı ve engelli turistlere hizmet verdiğini belirten zabıta Rüstüm Öğren, "Side'ye gelen yaşlı ve engelli turistler, golf arabasıyla hizmet verildiğini öğrenince mutlu oluyorlar. İstedikleri noktaya taşıyoruz. Engelli ve yaşlı turistler, golf arabasıyla Sideiçinde dolaşmayı seviyor. Dolaşırken İngilizce ve Almanca bilgilendirme yapıyoruz. Müşteri memnuniyeti oranımız yüzde 100. Golf arabasından inerken hepsi teşekkür ediyor. Gözleri gülerek ayrılıyor." dedi.Zabıta görevlisi Ahmet Şahin, uygulamadan yabancı turistler kadar yerli yaşlı ve engelli turistlerin de memnun olduğunu ifade etti. Alman engelli turist İnge Linetse, 16 yıl önce geçirdiği trafik kazasına bağlı yürüme engelli kaldığını ve tatile geldiği Side'yi golf arabasıyla görmekten mutlu olduğunu kaydetti.
Side belediyesinden turistlere hizmet.

Dünyaca ünlü turizm beldesi Antalya Side'ye tatile gelen yaşlı ve engelli turistler, yabancı dil bilen zabıtalar tarafından golf arabasıyla taşınıyor.

Turizm yörelerinde golf sahasına gitme, turistler ve eşyalarının konaklama tesisine taşımada kullanılan golf arabaları Side'de yaşlı ve engelli turistlere hizmet veriyor. Side'de İngilizce ve Almanca bilen zabıta görevlisi Rüstüm Öğren, Ahmet Şahin ve Bilal Top, yaşlı ve engelli turistleri Side Antik Tiyatro önünden golf arabasıyla alarak başta Athena ve Apollon Tapınağıolmak üzere istedikleri noktaya ulaştırıyor. Yabancı dil bilen zabıtalar, bunun Manavgat Side'ye gelen turistlere turizm hizmeti olduğunu söyledi. Golf arabalarının yürümekte zorlanan yaşlı ve engelli turistlere hizmet verdiğini belirten zabıta Rüstüm Öğren, "Side'ye gelen yaşlı ve engelli turistler, golf arabasıyla hizmet verildiğini öğrenince mutlu oluyorlar. İstedikleri noktaya taşıyoruz. Engelli ve yaşlı turistler, golf arabasıyla Sideiçinde dolaşmayı seviyor. Dolaşırken İngilizce ve Almanca bilgilendirme yapıyoruz. Müşteri memnuniyeti oranımız yüzde 100. Golf arabasından inerken hepsi teşekkür ediyor. Gözleri gülerek ayrılıyor." dedi.

Zabıta görevlisi Ahmet Şahin, uygulamadan yabancı turistler kadar yerli yaşlı ve engelli turistlerin de memnun olduğunu ifade etti. Alman engelli turist İnge Linetse, 16 yıl önce geçirdiği trafik kazasına bağlı yürüme engelli kaldığını ve tatile geldiği Side'yi golf arabasıyla görmekten mutlu olduğunu kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.