Yaşlı adam girdiği denizde boğuldu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.06.2019 - 23:32, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Yaşlı adam girdiği denizde boğuldu

Yaşlı adam girdiği denizde boğuldu
Antalya’da yaşlı bir adama girdiği denizde boğuldu.  Edinilen bilgiye göre, Adrasan'a tatile gelen Asım Başak (70), girdiği denizde bir süre yüzdükten sonda çırpınmaya başladı. Yaşlı adamın denizde mücadele ettiğini gören vatandaşlar Başak'ı hemen kıyıya çıkardı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı tüm müdahalelerine rağmen yaşlı adam hayatını kaybetti. Başak’ın cenazesi otopsi için Kumluca Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 
Yaşlı adam girdiği denizde boğuldu

Antalya’da yaşlı bir adama girdiği denizde boğuldu. 
Edinilen bilgiye göre, Adrasan'a tatile gelen Asım Başak (70), girdiği denizde bir süre yüzdükten sonda çırpınmaya başladı. Yaşlı adamın denizde mücadele ettiğini gören vatandaşlar Başak'ı hemen kıyıya çıkardı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı tüm müdahalelerine rağmen yaşlı adam hayatını kaybetti. Başak’ın cenazesi otopsi için Kumluca Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.