YAŞLI KADIN SAMANLIKTA CANINA KIYDI

Gündem 03.12.2015 - 15:52, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

YAŞLI KADIN SAMANLIKTA CANINA KIYDI

BURDUR'UN KEMER İLÇESİNDE ŞOK EDEN OLAY... KOCASINI SABAH NAMAZA GÖNDERDİ VE....
Burdur’un Kemer ilçesi bugün bir şokla gözünü açtı. 65 yaşındaki yaşlı kadın eşini sabah namazına gönderdikten sonra kendilerine ait samanlıkta kendini tavana asarak hayatına son verdi. Namaz dönüşü eşini ipte asılı halde bulan Mehmet Altınışık hemen ipi kesti ancak eşi için yapılacak bir şey kalmamıştı. Hemen sağlık ekiplerine haber veren talihsiz adamın eşi Nimet Altınışık savcının olay yerine gelmesiyle yapılan incelemeden sonra otopsisi yapılmak üzere Burdur Devlet Hastanesine kaldırıldı.    Kaynak: bomba15.com
BURDUR'UN KEMER İLÇESİNDE ŞOK EDEN OLAY... KOCASINI SABAH NAMAZA GÖNDERDİ VE....

Burdur’un Kemer ilçesi bugün bir şokla gözünü açtı. 65 yaşındaki yaşlı kadın eşini sabah namazına gönderdikten sonra kendilerine ait samanlıkta kendini tavana asarak hayatına son verdi. Namaz dönüşü eşini ipte asılı halde bulan Mehmet Altınışık hemen ipi kesti ancak eşi için yapılacak bir şey kalmamıştı. Hemen sağlık ekiplerine haber veren talihsiz adamın eşi Nimet Altınışık savcının olay yerine gelmesiyle yapılan incelemeden sonra otopsisi yapılmak üzere Burdur Devlet Hastanesine kaldırıldı. 

 

Kaynak: bomba15.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.