YAŞLI ADAMA DARP OLAYINDA 1 TUTUKLAMA

Asayiş 18.11.2020 - 17:26, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

YAŞLI ADAMA DARP OLAYINDA 1 TUTUKLAMA

Burdur'da yaşlı bir adamı darp eden zanlılardan 1'i tutuklandı 4 şüpheli adli kontrol kararı verildi...
Bazı basın-yayın organlarında yer alan Burdur ilinde bir vatandaşın bir konuta çağrılarak darp edilmesi ve bu görüntülerin sosyal medyada paylaşılması olayıyla ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığımızca olayın ihbarı ile birlikte derhal soruşturma başlatılmıştır.    Söz konusu soruşturma kapsamında zorunlu ve ivedi usuli işlemlerin ardından şüpheliler gözaltına alınmış ve 18.11.2020 tarihinde sevk edildikleri Burdur Sulh Ceza Hakimliğince "Hile ve Cebir Kullanmak Suretiyle Birden Fazla Kişi Tarafından Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma" suçundan bir şüpheli tutuklanmış, dört şüpheli hakkında ise aynı suçtan adli kontrol kararı verilmiştir.
Burdur'da yaşlı bir adamı darp eden zanlılardan 1'i tutuklandı 4 şüpheli adli kontrol kararı verildi...

Bazı basın-yayın organlarında yer alan Burdur ilinde bir vatandaşın bir konuta çağrılarak darp edilmesi ve bu görüntülerin sosyal medyada paylaşılması olayıyla ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığımızca olayın ihbarı ile birlikte derhal soruşturma başlatılmıştır. 

 

Söz konusu soruşturma kapsamında zorunlu ve ivedi usuli işlemlerin ardından şüpheliler gözaltına alınmış ve 18.11.2020 tarihinde sevk edildikleri Burdur Sulh Ceza Hakimliğince "Hile ve Cebir Kullanmak Suretiyle Birden Fazla Kişi Tarafından Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma" suçundan bir şüpheli tutuklanmış, dört şüpheli hakkında ise aynı suçtan adli kontrol kararı verilmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.