YASAK BILDIRCIN AVINA 5 BİN TL CEZA

Gündem 19.09.2015 - 17:13, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

YASAK BILDIRCIN AVINA 5 BİN TL CEZA

YASAK BILDIRCIN AVINA 5 BİN TL CEZA
Antalya'nın Korkuteli ilçesinde ses cihazları ile yasak bıldırcın avı yapan 3 kişi yakalandı. Kaçak avcılara 5 bin TL ceza kesildi. Korkuteli’ne bağlı Elmalı yolu Kızılova bölgesinde yapılan operasyonlarda, ses cihazları ile yasak bıldırcın avı yapan 3 kişi yakalandı. Kızılova bölgesinde yoğun şekilde bıldırcın avı yapıldığı ihbarı üzerine Korkuteli Milli Parklar şefliği ekipleri bir operasyon düzenledi. Yapılan kontrollerde bölgede yasak avcılık yaptığı tespit edilen 3 kişi yakalandı. Şahısların avda kullandığı tespit edilen 2 adet ses cihazı ile çok sayıda bıldırcına el konuldu. Kaçak av yapanlara 5 bin TL ceza kesildi. Korkuteli Milli Parklar şefliği ekipleri, avcıların cezalı duruma düşmemeleri için avcılık belgelerini, avlanma izin belgelerini üzerlerinde bulundurmaları gerektiğini söyledi. Ayrıca Küçükköy yaylasında da yasak bıldırcın avı yapılan 2 ses cihazına el konuldu. 
YASAK BILDIRCIN AVINA 5 BİN TL CEZA

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde ses cihazları ile yasak bıldırcın avı yapan 3 kişi yakalandı. Kaçak avcılara 5 bin TL ceza kesildi.
Korkuteli’ne bağlı Elmalı yolu Kızılova bölgesinde yapılan operasyonlarda, ses cihazları ile yasak bıldırcın avı yapan 3 kişi yakalandı. Kızılova bölgesinde yoğun şekilde bıldırcın avı yapıldığı ihbarı üzerine Korkuteli Milli Parklar şefliği ekipleri bir operasyon düzenledi. Yapılan kontrollerde bölgede yasak avcılık yaptığı tespit edilen 3 kişi yakalandı. Şahısların avda kullandığı tespit edilen 2 adet ses cihazı ile çok sayıda bıldırcına el konuldu. Kaçak av yapanlara 5 bin TL ceza kesildi. Korkuteli Milli Parklar şefliği ekipleri, avcıların cezalı duruma düşmemeleri için avcılık belgelerini, avlanma izin belgelerini üzerlerinde bulundurmaları gerektiğini söyledi.
Ayrıca Küçükköy yaylasında da yasak bıldırcın avı yapılan 2 ses cihazına el konuldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.