Yaralı hava ambulansıyla Afyon’a taşındı

Sağlık 15.12.2016 - 15:06, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Yaralı hava ambulansıyla Afyon’a taşındı

Yaralı hava ambulansıyla Afyonkarahisar’a taşındı...
Hava ambulansı TIR’ın çarptığı yaralı için havalandı Yol kenarında bekleyen adama TIR çarptı Afyonkarahisar’da, TIR’ın çarpması sonucu yaralanan bir şahıs helikopter ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Edinilen bilgilere göre kaza, Bolvadin ilçesine bağlı Kemerkaya köyü girişindeki yolda meydana geldi. İddialara göre, evine gitmek isteyen Mustafa Bedir (21) isimli şahsa yol kenarında beklerken plakası alınmayan bir TIR çarparak kaçtı. Yaralanan Bedir, 112 Acil Servis’i arayarak yardım isteyince harekete geçen ekipler olay yerine gitti. Sağlık görevlileri yerde yatan yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hava ambulansı talebinde bulundu. Bedir, kısa sürede olay yerine yakın bir yere inen hava ambulansı ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada yaralanan Bedir’in bir bacağında kırık ile birlikte çıkık, diğerinde ise çatlat olduğu ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yaralı Mustafa Bedir, verdiği ilk ifadede kendisine plakasını alamadığı bir TIR’ın çarpıp kaçtığını söylediği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi. 
Yaralı hava ambulansıyla Afyonkarahisar’a taşındı...

Hava ambulansı TIR’ın çarptığı yaralı için havalandı

Yol kenarında bekleyen adama TIR çarptı

Afyonkarahisar’da, TIR’ın çarpması sonucu yaralanan bir şahıs helikopter ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre kaza, Bolvadin ilçesine bağlı Kemerkaya köyü girişindeki yolda meydana geldi. İddialara göre, evine gitmek isteyen Mustafa Bedir (21) isimli şahsa yol kenarında beklerken plakası alınmayan bir TIR çarparak kaçtı. Yaralanan Bedir, 112 Acil Servis’i arayarak yardım isteyince harekete geçen ekipler olay yerine gitti. Sağlık görevlileri yerde yatan yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hava ambulansı talebinde bulundu. Bedir, kısa sürede olay yerine yakın bir yere inen hava ambulansı ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada yaralanan Bedir’in bir bacağında kırık ile birlikte çıkık, diğerinde ise çatlat olduğu ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yaralı Mustafa Bedir, verdiği ilk ifadede kendisine plakasını alamadığı bir TIR’ın çarpıp kaçtığını söylediği belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.