YANMAKTAN POLİS KURTARDI

Asayiş 23.02.2016 - 08:53, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

YANMAKTAN POLİS KURTARDI

YANMAKTAN POLİS KURTARDI
Antalya’da uyuşturucu madde kullandıktan sonra uyuyakalan gencin, devrilen mum nedeniyle üzeri alev aldı. Alevler içinde yola koşan genci yanmaktan polisler kurtardı.  Edinilen bilgiye göre olay, saat 19.30 sırasında Muratpaşa ilçesi Yeşildere Mahallesi Gazi Bulvarı yan yolda meydana geldi. Devriye gezen Muratpaşa Motosikletli Yunus Timleri, ‘Beni yakıyorlar’ diyerek alevler içinde yola çıkan bir kişiyi görünce hemen durdu. Polis 26 yaşındaki Volkan K.’nin yanan kıyafetlerini hemen söndürdü. Vücudunun çeşitli yerlerinden yanan genç için ambulans çağrıldı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan genç, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan Volkan K., daha sonra Adana’ya sevk edildi. Volkan K.’nin evde uyuşturucu madde alıp uykuya daldığı ve mumun devrilmesi sonucu kıyafetlerinin alev aldığı öğrenildi.
YANMAKTAN POLİS KURTARDI

Antalya’da uyuşturucu madde kullandıktan sonra uyuyakalan gencin, devrilen mum nedeniyle üzeri alev aldı. Alevler içinde yola koşan genci yanmaktan polisler kurtardı. 
Edinilen bilgiye göre olay, saat 19.30 sırasında Muratpaşa ilçesi Yeşildere Mahallesi Gazi Bulvarı yan yolda meydana geldi. Devriye gezen Muratpaşa Motosikletli Yunus Timleri, ‘Beni yakıyorlar’ diyerek alevler içinde yola çıkan bir kişiyi görünce hemen durdu. Polis 26 yaşındaki Volkan K.’nin yanan kıyafetlerini hemen söndürdü. Vücudunun çeşitli yerlerinden yanan genç için ambulans çağrıldı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan genç, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan Volkan K., daha sonra Adana’ya sevk edildi. Volkan K.’nin evde uyuşturucu madde alıp uykuya daldığı ve mumun devrilmesi sonucu kıyafetlerinin alev aldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.