Yangın eğitimi

07.05.2019 - 10:50, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Yangın eğitimi

Isparta Orman Bölge Müdürlüğünde Yangın Mevsimine Hazırlık Eğitimleri Tamamlandı
Isparta Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı birimlerde yangın mevsimine hazırlık maksadıyla operatör ve yangın söndürme hizmetlerinde görevli personele yönelik yangın müdahale araçlarının teknik özellikleri, bakımları, ileri sürüş teknikleriyle ve yangın söndürme organizasyonları ile ilgili uygulamalı eğitim çalışmaları tamamlandı. Isparta Orman Bölge Müdürlüğümüz ve bağlı birimlerine Isparta, Eğirdir, Sütçüler, Burdur, Bucak, Gölhisar ve Dinar İşletme Müdürlüklerinde orman yangını söndürme işlerinde görevli operatör ve söndürme faaliyetlerinde görev yapan personele yönelik eğitim çalışmaları Bölge Müdür Yardımcısı Nuri Maraş Koordinatörlüğünde, Bölge Müdürlüğü Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Abdül Kadir Taşer, Bölge Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı İzin ve İrtifak Şube Müdürü Mustafa Doğan, Eğirdir Fidanlık Müdürü Yangın uzmanı İsmet Dokur, Bölge Müdürlüğü İş yeri hekimi Hüsrev Murat Tan, İşletme Müdürlüklerinden Teknik eleman, orman muhafaza memurları, Arazöz, Su ikmal, Dozer, Greyder ve Ekskavatör operatörleri ile yangın söndürme işçilerinin katılımı ile gerçekleşti. Eğitime katılan tüm personele yönelik teorik eğitimlerle birlikte, arazide yangına müdahalede kullanılan ekipman ve uygulanacak yangın söndürme teknikeriyle ilgili tatbikat yapıldı.  
Isparta Orman Bölge Müdürlüğünde Yangın Mevsimine Hazırlık Eğitimleri Tamamlandı

Isparta Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı birimlerde yangın mevsimine hazırlık maksadıyla operatör ve yangın söndürme hizmetlerinde görevli personele yönelik yangın müdahale araçlarının teknik özellikleri, bakımları, ileri sürüş teknikleriyle ve yangın söndürme organizasyonları ile ilgili uygulamalı eğitim çalışmaları tamamlandı.

Isparta Orman Bölge Müdürlüğümüz ve bağlı birimlerine Isparta, Eğirdir, Sütçüler, Burdur, Bucak, Gölhisar ve Dinar İşletme Müdürlüklerinde orman yangını söndürme işlerinde görevli operatör ve söndürme faaliyetlerinde görev yapan personele yönelik eğitim çalışmaları Bölge Müdür Yardımcısı Nuri Maraş Koordinatörlüğünde, Bölge Müdürlüğü Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Abdül Kadir Taşer, Bölge Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı İzin ve İrtifak Şube Müdürü Mustafa Doğan, Eğirdir Fidanlık Müdürü Yangın uzmanı İsmet Dokur, Bölge Müdürlüğü İş yeri hekimi Hüsrev Murat Tan, İşletme Müdürlüklerinden Teknik eleman, orman muhafaza memurları, Arazöz, Su ikmal, Dozer, Greyder ve Ekskavatör operatörleri ile yangın söndürme işçilerinin katılımı ile gerçekleşti.

Eğitime katılan tüm personele yönelik teorik eğitimlerle birlikte, arazide yangına müdahalede kullanılan ekipman ve uygulanacak yangın söndürme teknikeriyle ilgili tatbikat yapıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.