Yangın 1 milyon TL’yi kül etti

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.07.2018 - 15:26, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Yangın 1 milyon TL’yi kül etti

Kafe yangınında zarar 1 milyon lira
Antalya Atatürk Parkı’ndaki bir kafede çıkan yangında 1 milyona yakın maddi hasar meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yangın saat 05.00 sıralarında Konyaaltı Caddesi üzerindeki Atatürk Parkı içindeki bir kafede çıktı. Yapının ahşap olması nedeniyle yangın kısa sürede büyüdü. İhbarla bölgeye itfaiye ekipleri yangını söndürmek için büyük çaba harcadı. Yangın bir saatlik çalışmanın ardından söndürülürken, işletme sahibi Hayati Al büyük üzüntü yaşadı. İtfaiye ve polis ekipleri yangınla ilgili inceleme başlattı. Yaklaşık 1 milyon liralık maddi bir zararının yanında 10 ağacında yangından zarar gördüğünü belirten işletme sahibi Hayati Al, "Yangın gece yaklaşık 05.00 gibi başlamış. Çalışanın erken fark ederek haber vermesi üzerine itfaiye kısa sürede gelerek yangına müdahale ediyor. Yangının elektrik kontağından çıktığı tahmin ediliyor. Yaklaşık 600 metrekarelik alanın yarısı yanıyor. 2-3 yıllık sevginin, uğraşın ve ilginin ötesinde maddi zarar yaklaşık 1 milyon TL civarı, yaklaşık 8-10 kadar ağaçta zarar gördü. Yeniden eski haline getirmek için çaba göstereceğiz" dedi.
Kafe yangınında zarar 1 milyon lira

Antalya Atatürk Parkı’ndaki bir kafede çıkan yangında 1 milyona yakın maddi hasar meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, yangın saat 05.00 sıralarında Konyaaltı Caddesi üzerindeki Atatürk Parkı içindeki bir kafede çıktı. Yapının ahşap olması nedeniyle yangın kısa sürede büyüdü. İhbarla bölgeye itfaiye ekipleri yangını söndürmek için büyük çaba harcadı. Yangın bir saatlik çalışmanın ardından söndürülürken, işletme sahibi Hayati Al büyük üzüntü yaşadı. İtfaiye ve polis ekipleri yangınla ilgili inceleme başlattı.

Yaklaşık 1 milyon liralık maddi bir zararının yanında 10 ağacında yangından zarar gördüğünü belirten işletme sahibi Hayati Al, "Yangın gece yaklaşık 05.00 gibi başlamış. Çalışanın erken fark ederek haber vermesi üzerine itfaiye kısa sürede gelerek yangına müdahale ediyor. Yangının elektrik kontağından çıktığı tahmin ediliyor. Yaklaşık 600 metrekarelik alanın yarısı yanıyor. 2-3 yıllık sevginin, uğraşın ve ilginin ötesinde maddi zarar yaklaşık 1 milyon TL civarı, yaklaşık 8-10 kadar ağaçta zarar gördü. Yeniden eski haline getirmek için çaba göstereceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.