Yanan samanlıkta ortaya çıkan ceset olayında 6 gözaltı

Asayiş 13.12.2017 - 08:05, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Yanan samanlıkta ortaya çıkan ceset olayında 6 gözaltı

Yanan samanlıkta ortaya çıkan ceset olayında 6 gözaltı
Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde yanan samanlıkda kolona zincirlenmiş halde bulunan erkek cesedi olayının ardından başlatılan soruşturma kapsamında 6 kişi gözaltına alındı.  Şuhut ilçesine bağlı Mahmut Köy’de meydana gelen olayda yanan samanlıkta beton direğe zincirli halde ölü olarak bulunan Ali Çaputçu (30) ile ilgili soruşturmayı yürüten jandarma ekipleri ilk etapta 6 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan kişiler arasında aile üyelerinin olup olmadığı konusunda ise net bir bilgiye ulaşılamadı. Şüphelilerin jandarmadaki sorgularının devam ettiği belirtildi.
Yanan samanlıkta ortaya çıkan ceset olayında 6 gözaltı

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde yanan samanlıkda kolona zincirlenmiş halde bulunan erkek cesedi olayının ardından başlatılan soruşturma kapsamında 6 kişi gözaltına alındı. 
Şuhut ilçesine bağlı Mahmut Köy’de meydana gelen olayda yanan samanlıkta beton direğe zincirli halde ölü olarak bulunan Ali Çaputçu (30) ile ilgili soruşturmayı yürüten jandarma ekipleri ilk etapta 6 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan kişiler arasında aile üyelerinin olup olmadığı konusunda ise net bir bilgiye ulaşılamadı. Şüphelilerin jandarmadaki sorgularının devam ettiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.