YAMAÇ PARAŞÜTÜNDE BURDUR DAMGASI

Spor 09.08.2017 - 14:12, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

YAMAÇ PARAŞÜTÜNDE BURDUR DAMGASI

Burdur Yamaç Paraşütü Havacılık Gençlik Spor Kulübü Başkanı Bahri Kılıçaslan basın bildirisinde Burdur’un deneyimli ve usta pilotlar yetiştiğini aktararak açıklamalarına şöyle devam etti
Burdur Yamaç Paraşütü Havacılık Gençlik Spor Kulübü Başkanı Bahri Kılıçaslan basın bildirisinde Burdur’un deneyimli ve usta pilotlar yetiştiğini aktararak açıklamalarına şöyle devam etti; “Burdur Yamaç Paraşütü Havacılık Gençlik Spor Kulübü olarak 4 yıldır usta ve deneyimli pilotlar yetiştirmekteyiz. Kulübümüz bünyesinde verilen eğitimlerde 60 kişi yamaç paraşütü sporu ile tanışmakta olup FAİ onaylı  sertifikaları verilmiştir. Aynı zamanda da yarışmalara hazırlamaktayız. Şu ana kadar eğitimlerdeki vermiş olduğumuz gayretlerimizin meyvelerini alıyoruz. Bu spora gönül veren ve bizlere maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Burdur Valimiz Şerif Yılmaz’a Burdur İl Özel İdare Sekreterimiz Servet Olpak ve Burdur Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz'e teşekkürlerimi sunarım. Akşehir XC OPEN 2017 yarışması 3 - 6 ağustos tarihleri arasında  THSF (Türkiye Hava Sporları Federasyonunun) düzenlediği yarışmada Türkiye 2. Muhammed Erşen ve Türkiye 4. Yusuf Yılmaz arkadaşlarımızı başarılarından dolayı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Burdur'umuzu tüm Türkiye'de temsil ettikleri ve onurlandırdıkları için kendilerine tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.  
Burdur Yamaç Paraşütü Havacılık Gençlik Spor Kulübü Başkanı Bahri Kılıçaslan basın bildirisinde Burdur’un deneyimli ve usta pilotlar yetiştiğini aktararak açıklamalarına şöyle devam etti

Burdur Yamaç Paraşütü Havacılık Gençlik Spor Kulübü Başkanı Bahri Kılıçaslan basın bildirisinde Burdur’un deneyimli ve usta pilotlar yetiştiğini aktararak açıklamalarına şöyle devam etti; “Burdur Yamaç Paraşütü Havacılık Gençlik Spor Kulübü olarak 4 yıldır usta ve deneyimli pilotlar yetiştirmekteyiz. Kulübümüz bünyesinde verilen eğitimlerde 60 kişi yamaç paraşütü sporu ile tanışmakta olup FAİ onaylı  sertifikaları verilmiştir. Aynı zamanda da yarışmalara hazırlamaktayız. Şu ana kadar eğitimlerdeki vermiş olduğumuz gayretlerimizin meyvelerini alıyoruz.
Bu spora gönül veren ve bizlere maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Burdur Valimiz Şerif Yılmaz’a Burdur İl Özel İdare Sekreterimiz Servet Olpak ve Burdur Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz'e teşekkürlerimi sunarım.

Akşehir XC OPEN 2017 yarışması 3 - 6 ağustos tarihleri arasında  THSF (Türkiye Hava Sporları Federasyonunun) düzenlediği yarışmada Türkiye 2. Muhammed Erşen ve Türkiye 4. Yusuf Yılmaz arkadaşlarımızı başarılarından dolayı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.
Burdur'umuzu tüm Türkiye'de temsil ettikleri ve onurlandırdıkları için kendilerine tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.