Yamaç Paraşütçülerinden Vali Yılmaz'a Ziyaret

Gündem 18.11.2016 - 08:52, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Yamaç Paraşütçülerinden Vali Yılmaz'a Ziyaret

Burdur Yamaç Paraşütü Havacılık ve Gençlik Spor Kulübü Başkanı Bahri Kılıçarslan ve Kulüp Yönetimi, Vali Şerif Yılmaz’a ziyarette bulundu.
Ziyarette Kulüp Başkanı Kılıçarslan’ın beraberinde Muhammet Erşen, Fatih Kılıçarslan, Uğur Sayın, Tufan Koç ve Necip Küçüksayın yer aldı.     Vali Yılmaz’a kabullerinden dolayı teşekkür eden Kulüp Başkanı Kılıçarslan, Burdur’da yaptıkları yamaç paraşütü sporu hakkında kendisine bilgi verdi. Kulüp olarak Burdur’un tanıtımına katkı sağlamak istediklerini dile getiren Kılıçarslan, Burdur’da Yamaç Paraşütü Sporunun daha da yaygınlaşması için Vali Yılmaz’dan destek istedi.     Vali Yılmaz ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederek destek vereceğini belirtti.     Burdur Yamaç Paraşütü Havacılık ve Gençlik Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Yılmaz ile bir süre sohbet ettikten sonra Valilikten ayrıldı.
Burdur Yamaç Paraşütü Havacılık ve Gençlik Spor Kulübü Başkanı Bahri Kılıçarslan ve Kulüp Yönetimi, Vali Şerif Yılmaz’a ziyarette bulundu.
Ziyarette Kulüp Başkanı Kılıçarslan’ın beraberinde Muhammet Erşen, Fatih Kılıçarslan, Uğur Sayın, Tufan Koç ve Necip Küçüksayın yer aldı.
 
 
Vali Yılmaz’a kabullerinden dolayı teşekkür eden Kulüp Başkanı Kılıçarslan, Burdur’da yaptıkları yamaç paraşütü sporu hakkında kendisine bilgi verdi. Kulüp olarak Burdur’un tanıtımına katkı sağlamak istediklerini dile getiren Kılıçarslan, Burdur’da Yamaç Paraşütü Sporunun daha da yaygınlaşması için Vali Yılmaz’dan destek istedi.
 
 
Vali Yılmaz ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederek destek vereceğini belirtti.
 
 
Burdur Yamaç Paraşütü Havacılık ve Gençlik Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Yılmaz ile bir süre sohbet ettikten sonra Valilikten ayrıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.