Yalvaç'ta koronavirüse karşı ilaçlama önlemi

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 05.03.2020 - 13:27, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Yalvaç'ta koronavirüse karşı ilaçlama önlemi

Yalvaç ilçesinde belediye ekipleri yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı önlem amaçlı ilaçlama çalışmalarına başladı.
Yalvaç ilçesinde belediye ekipleri yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı önlem amaçlı ilaçlama çalışmalarına başladı.  Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü'nün talimatıyla başlayan çalışma, Zabıta Müdürlüğü Temizlik Birimi tarafından yürütülüyor. Ekipler otogar, otobüs durakları, çöp konteynerleri gibi müşterek kullanım alanlarını ilaçlayarak dezenfekte ediyor.  Başkan Türüncü, yaptığı açıklamada, Türkiye'de yeni tip koronavirüs vakasına rastlanılmadığını hatırlattı. Belediye olarak ilaçlama çalışmalarını tedbir amaçlı yaptıklarını vurgulayan Tütüncü, "Zaten düzenli olarak yaptığımız dezenfeksiyon çalışmalarına bu kez toplu kullanım alanlarını da ilave ederek kapsamı genişlettik. Belediye olarak bu tür ilaçlama çalışmalarımız artarak devam edecek. Vatandaşlarımızdan da Sağlık Bakanlığımızın uyarılarını takip etmelerini ve özellikle kişisel temizliklerine dikkat etmelerini rica ediyorum." ifadelerini kullandı. 
Yalvaç ilçesinde belediye ekipleri yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı önlem amaçlı ilaçlama çalışmalarına başladı.

Yalvaç ilçesinde belediye ekipleri yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı önlem amaçlı ilaçlama çalışmalarına başladı. 

Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü'nün talimatıyla başlayan çalışma, Zabıta Müdürlüğü Temizlik Birimi tarafından yürütülüyor.

Ekipler otogar, otobüs durakları, çöp konteynerleri gibi müşterek kullanım alanlarını ilaçlayarak dezenfekte ediyor. 

Başkan Türüncü, yaptığı açıklamada, Türkiye'de yeni tip koronavirüs vakasına rastlanılmadığını hatırlattı.

Belediye olarak ilaçlama çalışmalarını tedbir amaçlı yaptıklarını vurgulayan Tütüncü, "Zaten düzenli olarak yaptığımız dezenfeksiyon çalışmalarına bu kez toplu kullanım alanlarını da ilave ederek kapsamı genişlettik. Belediye olarak bu tür ilaçlama çalışmalarımız artarak devam edecek. Vatandaşlarımızdan da Sağlık Bakanlığımızın uyarılarını takip etmelerini ve özellikle kişisel temizliklerine dikkat etmelerini rica ediyorum." ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.