YALÇIN KORKMAZ YALNIZ DEĞİL

Yaşam 05.12.2014 - 11:07, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

YALÇIN KORKMAZ YALNIZ DEĞİL

YALÇIN KORKMAZ YALNIZ DEĞİL
7 aydır kalp yetmezliği nedeniyle Hacettepe Üniversitesi Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde kalp nakli için bekleyen ve Burdur Valiliği Koordinesinde yardım kampanyası başlatılan Yalçın Korkmaz'ı İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Sırrı Şenbayram hastanede ziyaret etti. Aileye başta Vali Hasan KÜRKLÜ olmak üzere Hayırsever tüm Burdurlu hemşehrilerin selamını ve dualarını ileten Şenbayram, İlgililerle görüşerek Yılmaz’ın son durumu hakkında bilgi aldı. Yalçın Korkmaz’ın ailesine Sağlık Bakanlığı yetkilileriyle yapılan görüşmelerde Yalçın’ın Ulusal Organ ve Doku Bekleme  listesinde Acil (Öncelikli) kodla beklemede  olduğunu uygun donör bulunması durumunda naklin gerçekleştirileceği bilgisini veren Şenbayram, Yalçın’la bir süre sohbet etti. Aileye Tüm burdur halkının dualarının Yalçın’la olduğunu ileten Şenbayram, ihtiyaç olan her durumda Burdur İl Sağlık Müdürlüğü olarak yardıma hazır oldukları bilgisini verdi. 
YALÇIN KORKMAZ YALNIZ DEĞİL

7 aydır kalp yetmezliği nedeniyle Hacettepe Üniversitesi Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde kalp nakli için bekleyen ve Burdur Valiliği Koordinesinde yardım kampanyası başlatılan Yalçın Korkmaz'ı İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Sırrı Şenbayram hastanede ziyaret etti.

Aileye başta Vali Hasan KÜRKLÜ olmak üzere Hayırsever tüm Burdurlu hemşehrilerin selamını ve dualarını ileten Şenbayram, İlgililerle görüşerek Yılmaz’ın son durumu hakkında bilgi aldı.

Yalçın Korkmaz’ın ailesine Sağlık Bakanlığı yetkilileriyle yapılan görüşmelerde Yalçın’ın Ulusal Organ ve Doku Bekleme  listesinde Acil (Öncelikli) kodla beklemede  olduğunu uygun donör bulunması durumunda naklin gerçekleştirileceği bilgisini veren Şenbayram, Yalçın’la bir süre sohbet etti.

Aileye Tüm burdur halkının dualarının Yalçın’la olduğunu ileten Şenbayram, ihtiyaç olan her durumda Burdur İl Sağlık Müdürlüğü olarak yardıma hazır oldukları bilgisini verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.