YAKTIĞI ANIZ ATEŞİNDEN YANARAK ÖLDÜ

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.03.2016 - 13:47, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

YAKTIĞI ANIZ ATEŞİNDEN YANARAK ÖLDÜ

BAHÇESİNDE YAKTIĞI ATEŞTE YANARAK ÖLDÜ
Antalya'nın Alanya ilçesinde bir kişi, bahçesini temizlemek için yaktığı ateşin üzerine sıçraması sonucu yanarak hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, Alanya ilçesine bağlı Okurcalar Mahallesi'nde yaşayan 84 yaşındaki Yusuf Demir, dün öğle saatlerinde evin bahçesindeki otları temizlemek için eşi ile birlikte ateş yaktı. Eşi Şükriye Demir'in yanından ayrıldığı sırada büyüyen alevler Yusuf Demir'in üzerine sıçradı. Alevlerin arasında kalan Yusuf Demir, olay yerinde hayatını kaybetti. Yusuf Demir'in cenazesi Alanya Cumhuriyet Savcılığınca otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.
BAHÇESİNDE YAKTIĞI ATEŞTE YANARAK ÖLDÜ

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir kişi, bahçesini temizlemek için yaktığı ateşin üzerine sıçraması sonucu yanarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Alanya ilçesine bağlı Okurcalar Mahallesi'nde yaşayan 84 yaşındaki Yusuf Demir, dün öğle saatlerinde evin bahçesindeki otları temizlemek için eşi ile birlikte ateş yaktı. Eşi Şükriye Demir'in yanından ayrıldığı sırada büyüyen alevler Yusuf Demir'in üzerine sıçradı. Alevlerin arasında kalan Yusuf Demir, olay yerinde hayatını kaybetti.

Yusuf Demir'in cenazesi Alanya Cumhuriyet Savcılığınca otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.