Yağmur Nohut Tarlalarını Çamur Deryasına Çevirdi

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.06.2018 - 09:54, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Yağmur Nohut Tarlalarını Çamur Deryasına Çevirdi

Antalya’da şiddetli yağmur nohut tarlalarını çamur deryasına çevirdi
3 saatte yağan yağmur yayla çiftçisini vurdu Sel sularının şiddeti ise vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kaydedildi Antalya’nın Elmalı ilçesinde 3 saat içerisinde etkili olan sağanak yağmur, nohut tarlalarını vurdu. Şiddetli yağmur sonrası nohut ekili araziler çamur deryasına döndü. Vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kaydedilen görüntüler ise gelen selin şiddetini gösterdi. Antalya’nın Elmalı ilçesi Özdemir Mahallesi ve çevresinde 3 gündür etkili olan sağanak yağmur yayla çiftçisini vurdu. İlçede ekili olan nohut tarlaları dün 3 saat içerisinde şiddetini arttırarak etkili olan sağanak yağmurdan kötü etkilendi. Şiddetli yağmurun getirdiği sel sularının taşıdığı toprak yığınları ile nohut tarlaları adeta çamur deryasına döndü. Şiddetli yağmurun ardından mahallede bulunan Gilevgi deresi olarak bilinen dere taştı. Dağlardan kopuk gelen parçalar ile önüne aldığını sürükleyen sel sularının akıntısının hızı ve şiddeti ise vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Vatandaşlar tarafından kaydedilen görüntülerde çiftçilerin bağırarak, “Kaçın, kaçın çok büyük geliyor. Bu selin daha önü. Allah afetten korusun. İnşallah bunun devamı gelmez. Allah yardımcımız olsun” diyerek yalvardıkları görüldü. Mahallede çiftçilik yapan İbrahim Yıldırım ise, “Mahallede bulunan nohut alanlarının yüzde 35 kesimi zarar gördü. Allah bundan daha beterinden korusun. Zararımız çok. Araziler çamur deryasına döndü. 4 saatte yağan yağmur bu hale getirdi. Dağlardan kopuk gelen sel suları önüne ne aldı ise sürükledi” dedi.
Antalya’da şiddetli yağmur nohut tarlalarını çamur deryasına çevirdi

3 saatte yağan yağmur yayla çiftçisini vurdu

Sel sularının şiddeti ise vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kaydedildi

Antalya’nın Elmalı ilçesinde 3 saat içerisinde etkili olan sağanak yağmur, nohut tarlalarını vurdu. Şiddetli yağmur sonrası nohut ekili araziler çamur deryasına döndü. Vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kaydedilen görüntüler ise gelen selin şiddetini gösterdi.

Antalya’nın Elmalı ilçesi Özdemir Mahallesi ve çevresinde 3 gündür etkili olan sağanak yağmur yayla çiftçisini vurdu. İlçede ekili olan nohut tarlaları dün 3 saat içerisinde şiddetini arttırarak etkili olan sağanak yağmurdan kötü etkilendi. Şiddetli yağmurun getirdiği sel sularının taşıdığı toprak yığınları ile nohut tarlaları adeta çamur deryasına döndü. Şiddetli yağmurun ardından mahallede bulunan Gilevgi deresi olarak bilinen dere taştı. Dağlardan kopuk gelen parçalar ile önüne aldığını sürükleyen sel sularının akıntısının hızı ve şiddeti ise vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Vatandaşlar tarafından kaydedilen görüntülerde çiftçilerin bağırarak, “Kaçın, kaçın çok büyük geliyor. Bu selin daha önü. Allah afetten korusun. İnşallah bunun devamı gelmez. Allah yardımcımız olsun” diyerek yalvardıkları görüldü.

Mahallede çiftçilik yapan İbrahim Yıldırım ise, “Mahallede bulunan nohut alanlarının yüzde 35 kesimi zarar gördü. Allah bundan daha beterinden korusun. Zararımız çok. Araziler çamur deryasına döndü. 4 saatte yağan yağmur bu hale getirdi. Dağlardan kopuk gelen sel suları önüne ne aldı ise sürükledi” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.