Yabancı avcılar bilgilendirildi

Yaşam 15.01.2020 - 10:33, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Yabancı avcılar bilgilendirildi

BURDUR AV TURİZMİ FAALİYETLERİ KAPSAMINDA YABANCI AVCILARA BİLGİLENDİRME YAPILDI.
  Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü 6.Bölge Müdürlüğüne bağlı Burdur Şube Müdürlüğünce Av Turizmi kapsamında Burdur'a gelen yabancı avcılara, kurum faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Tanıtım broşürleri dağıtıldı.   Fransa, Belçika ve Danimarka’dan av turizmi kapsamında gelen yabancı avcılara Ülkemizin Uluslararası Biyolojik Çeşitliliğin Korunması Sözleşmesine taraf olduğu belirtilerek tanıtım broşürleri dağıtılıp denetim ve bilgilendirme faaliyetlerine devam edildi.  
BURDUR AV TURİZMİ FAALİYETLERİ KAPSAMINDA YABANCI AVCILARA BİLGİLENDİRME YAPILDI.

 

Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü 6.Bölge Müdürlüğüne bağlı Burdur Şube Müdürlüğünce Av Turizmi kapsamında Burdur'a gelen yabancı avcılara, kurum faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Tanıtım broşürleri dağıtıldı.

 

Fransa, Belçika ve Danimarka’dan av turizmi kapsamında gelen yabancı avcılara Ülkemizin Uluslararası Biyolojik Çeşitliliğin Korunması Sözleşmesine taraf olduğu belirtilerek tanıtım broşürleri dağıtılıp denetim ve bilgilendirme faaliyetlerine devam edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.