YABANCI ÖĞRENCİLER EBRU SANATINI ÖĞRENDİ

Sanat 06.03.2015 - 21:51, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

YABANCI ÖĞRENCİLER EBRU SANATINI ÖĞRENDİ

YABANCI ÖĞRENCİLER EBRU SANATINI ÖĞRENDİ
AB Projesi kapsamında Macaristan, Polonya, Finlandiya ve İspanya’dan Manavgat’a gelen 8 öğrenci ve 8 öğretmen İbrahim Sözen Gençlik merkezi’ni ziyaret ederek Ebru sanatını öğrendi. MATSO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin AB Hayat Boyu Öğrenme Erasmus Okul Ortaklığı kapsamında düzenlediği PANGEA isimli projenin davetlisi olarak Macaristan, Polonya, Finlandiya ve İspanya’dan Manavgat’a gelen 8 öğrenci ve 8 öğretmen, Manavgat Belediyesi İbrahim Sözen Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek Ebru sanatını öğrendi. Okulun İngilizce Öğretmeni ve Proje Koordinatörü Metin Gelmez ile birlikte Ebru sınıfını ziyaret eden yabancı öğrenci ve öğretmenleri Ebru Dersi Öğretmeni Zuhal Candemir ve ebru öğrencileri ağırladı. Zuhal Candemir, misafir öğrencilere ebru sanatı ile ilgili olarak bilgilendirdikten sonra onların uygulamasına izin verdi. Yabancı öğrenci ve öğretmenler ebru denemesi yaparken oldukça eğlenceli anlar yaşadı. Türk kültürüne ait geleneksel ebru sanatını öğrendikleri için çok memnun olduklarını dile getiren öğrenciler, yaptıkları örnekleri de ülkelerine götürerek yakınlarına göstereceklerini söyledi. 
YABANCI ÖĞRENCİLER EBRU SANATINI ÖĞRENDİ

AB Projesi kapsamında Macaristan, Polonya, Finlandiya ve İspanya’dan Manavgat’a gelen 8 öğrenci ve 8 öğretmen İbrahim Sözen Gençlik merkezi’ni ziyaret ederek Ebru sanatını öğrendi.
MATSO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin AB Hayat Boyu Öğrenme Erasmus Okul Ortaklığı kapsamında düzenlediği PANGEA isimli projenin davetlisi olarak Macaristan, Polonya, Finlandiya ve İspanya’dan Manavgat’a gelen 8 öğrenci ve 8 öğretmen, Manavgat Belediyesi İbrahim Sözen Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek Ebru sanatını öğrendi. Okulun İngilizce Öğretmeni ve Proje Koordinatörü Metin Gelmez ile birlikte Ebru sınıfını ziyaret eden yabancı öğrenci ve öğretmenleri Ebru Dersi Öğretmeni Zuhal Candemir ve ebru öğrencileri ağırladı. Zuhal Candemir, misafir öğrencilere ebru sanatı ile ilgili olarak bilgilendirdikten sonra onların uygulamasına izin verdi. Yabancı öğrenci ve öğretmenler ebru denemesi yaparken oldukça eğlenceli anlar yaşadı. Türk kültürüne ait geleneksel ebru sanatını öğrendikleri için çok memnun olduklarını dile getiren öğrenciler, yaptıkları örnekleri de ülkelerine götürerek yakınlarına göstereceklerini söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.