“YABAN HAYATI SUSUZ KALMASIN”

Yaşam 18.06.2018 - 09:21, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

“YABAN HAYATI SUSUZ KALMASIN”

HAYIRSEVERLERİN YAPTIRDIĞI SULUKLAR ORMANLARA KONULDU.
 Antalya’da hayvan severlerin yaptırdığı suluklar tabiat parkı ve koruma alanlarına konuldu.  Elmalı ormanlarında kesim işi yapan, ekmeğini ormandan kazanan kişilerin hayır amaçlı yaptırdıkları suluklar, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü VI. Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Antalya Şube Müdürlüğü Korkuteli DKMP Şefliğince Çığlıkara Tabiatı Koruma Alanı sınırları içerisine yerleştirildi. Ormancıların bu çalışmasıyla sıcak yaz günlerinde yaban hayvanlarının susuz kalmaması ve yaban hayatının sürdürülebilirliği amaçlandı.
HAYIRSEVERLERİN YAPTIRDIĞI SULUKLAR ORMANLARA KONULDU.

 Antalya’da hayvan severlerin yaptırdığı suluklar tabiat parkı ve koruma alanlarına konuldu. 

Elmalı ormanlarında kesim işi yapan, ekmeğini ormandan kazanan kişilerin hayır amaçlı yaptırdıkları suluklar, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü VI. Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Antalya Şube Müdürlüğü Korkuteli DKMP Şefliğince Çığlıkara Tabiatı Koruma Alanı sınırları içerisine yerleştirildi.

Ormancıların bu çalışmasıyla sıcak yaz günlerinde yaban hayvanlarının susuz kalmaması ve yaban hayatının sürdürülebilirliği amaçlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.