YILBAŞI ÖNCESİ JANDARMADAN KAÇAK İÇKİYE GEÇİT YOK

Asayiş 29.12.2020 - 14:48, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

YILBAŞI ÖNCESİ JANDARMADAN KAÇAK İÇKİYE GEÇİT YOK

Yılbaşı öncesi piyasaya sürülecek kaçak içkilere güvenlik güçleri geçit vermiyor…
Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde kaçakçılık suçlarının önlenmesi, takibi ve men edilmesi amacıyla, halk sağlığını tehlikeye düşüren kaçak/bandrolsüz ve TAPDK belgesiz içki satışının önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir.   Bu kapsamda, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Bucak ve Gölhisar Cumhuriyet Başsavcılıkları ile koordineli olarak yürütülen çalışmalarda elde edilen bilgiler doğrultusunda 23-24 Aralık 2020 tarihlerinde operasyonlar icra edilmiştir.   Yapılan operasyonlarda satışa hazır (37) şişe viski (kaçak/bandrolsüz), TAPDK belgesiz (10) şişe rakı, (5) şişe votka ve (1836) kutu/şişe bira (Bandrollü) içki ele geçirilmiştir.   Olayla ilgili olarak Bucak/Gölhisar C. Savcısının kararıyla gözaltına alınan (3) şüpheli 24-25.12.2020 tarihlerinde çıkarıldıkları mahkemeler tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır.    
Yılbaşı öncesi piyasaya sürülecek kaçak içkilere güvenlik güçleri geçit vermiyor…

Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde kaçakçılık suçlarının önlenmesi, takibi ve men edilmesi amacıyla, halk sağlığını tehlikeye düşüren kaçak/bandrolsüz ve TAPDK belgesiz içki satışının önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir.
 
Bu kapsamda, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Bucak ve Gölhisar Cumhuriyet Başsavcılıkları ile koordineli olarak yürütülen çalışmalarda elde edilen bilgiler doğrultusunda 23-24 Aralık 2020 tarihlerinde operasyonlar icra edilmiştir.

 

Yapılan operasyonlarda satışa hazır (37) şişe viski (kaçak/bandrolsüz), TAPDK belgesiz (10) şişe rakı, (5) şişe votka ve (1836) kutu/şişe bira (Bandrollü) içki ele geçirilmiştir.
 
Olayla ilgili olarak Bucak/Gölhisar C. Savcısının kararıyla gözaltına alınan (3) şüpheli 24-25.12.2020 tarihlerinde çıkarıldıkları mahkemeler tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.