YILAN İÇİN TRAFİĞİ DURDURDULAR

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.03.2016 - 12:01, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

YILAN İÇİN TRAFİĞİ DURDURDULAR

YILANIN EZİLMEMESİ İÇİN TRAFİĞİ DURDURDULAR
Antalya’da iki kişi, cadde ortasında giden yılanın ezilmemesi için araçları durdurarak, yuvasına girmesine yardımcı oldu. Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde isimleri öğrenilemeyen iki kişi cadde ortasında sürünen yaklaşık 1 metre boyundaki karayılanı fark etti. Araçlarından inen iki kişi ellerine aldıkları dal parçaları ile karayılanı ezilmeden yolun karşısına geçirmeye çalıştı. Yoldan geçen araçları da durduran iki kişi, yılanın ezilmesini önledi. İki arkadaş bir yandan yılanı yolun karşısına geçirmeye çalışırken bir yanda da cep telefonuna kaydetti.
YILANIN EZİLMEMESİ İÇİN TRAFİĞİ DURDURDULAR

Antalya’da iki kişi, cadde ortasında giden yılanın ezilmemesi için araçları durdurarak, yuvasına girmesine yardımcı oldu.

Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde isimleri öğrenilemeyen iki kişi cadde ortasında sürünen yaklaşık 1 metre boyundaki karayılanı fark etti. Araçlarından inen iki kişi ellerine aldıkları dal parçaları ile karayılanı ezilmeden yolun karşısına geçirmeye çalıştı. Yoldan geçen araçları da durduran iki kişi, yılanın ezilmesini önledi. İki arkadaş bir yandan yılanı yolun karşısına geçirmeye çalışırken bir yanda da cep telefonuna kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.