VÜCUDU ENGELLİ AMA YÜREĞİ KOCAMAN

Yaşam 04.11.2017 - 09:35, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

VÜCUDU ENGELLİ AMA YÜREĞİ KOCAMAN

Burdur Merkezde engelli bir gencin çalışma azmi beğeni kazanıyor.
    Burdur kent merkezinde engelli olan Melih Şerit, milli piyango bileti satarak günlük nafakasını kazanmaya çalıyor. Kalekapı Caddesi başlangıcında Milli Piyango biletleri ve Kazı Kazan masası açan Şerit’in bu azmi vatandaşlardan ve çevre esnafından beğeni topluyor. Melih Şerit, soğuk havalarda bile  masasının başında günlük nafakasını kazanmaya çalışması vatandaşların “Kendisi engelli ama yüreği kocaman” diyerek beğenisini kazandı. Melih Şerit’in özellikle soğuk havalarda bile çalışması engelli olmasına rağmen başarılamayacak iş yoktur yorumlarını aldı. Tekerlekli sandalyesinde masasının başında çalışan Şerit, hem Milli Piyango Bileti hem de kazı kazan satarak günlük nafakasını kazanıyor. Şerit’in Yılbaşı Biletleri için de işlerinin kazançlı olması bekleniyor. 
Burdur Merkezde engelli bir gencin çalışma azmi beğeni kazanıyor.

 

 

Burdur kent merkezinde engelli olan Melih Şerit, milli piyango bileti satarak günlük nafakasını kazanmaya çalıyor. Kalekapı Caddesi başlangıcında Milli Piyango biletleri ve Kazı Kazan masası açan Şerit’in bu azmi vatandaşlardan ve çevre esnafından beğeni topluyor. Melih Şerit, soğuk havalarda bile  masasının başında günlük nafakasını kazanmaya çalışması vatandaşların “Kendisi engelli ama yüreği kocaman” diyerek beğenisini kazandı.

Melih Şerit’in özellikle soğuk havalarda bile çalışması engelli olmasına rağmen başarılamayacak iş yoktur yorumlarını aldı. Tekerlekli sandalyesinde masasının başında çalışan Şerit, hem Milli Piyango Bileti hem de kazı kazan satarak günlük nafakasını kazanıyor. Şerit’in Yılbaşı Biletleri için de işlerinin kazançlı olması bekleniyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.