VOLEYBOLDA ŞAMPİYONLAR KUPALARINI ALDI

Spor 26.05.2016 - 16:38, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

VOLEYBOLDA ŞAMPİYONLAR KUPALARINI ALDI

MAKÜ birimler arası Öğrenci Voleybol Turnuvası Şampiyonları Kupalarını Aldı
MAKÜ 10. Yıl etkinlikleri kapsamında birimler arası öğrenci voleybol müsabakaları sonucunda Şampiyonlar kupalarını aldı. Turnuva sonucunda; bayanlarda, Eğitim Fakültesi takımını yenmeyi başaran Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu şampiyonluğu kazanırken, 3.’lük de Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulunun, 4.’lük ise Çavdır Meslek Yüksekokulunun oldu. Erkeklerde; Bucak Hikmet Tolunay Meslek Yüksekokulunu 2-0 yenmeyi başaran Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunun 1. olurken, 3. Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, 4. ise Eğitim Fakültesi oldu.  Turnuvanın ardından düzenlenen ödül töreninde takımlara madalya ve kupaları Rektör Prof. Dr. Adem korkmaz tarafından verildi. Kıyasıya geçen turnuvanın ardından takımlar dostluk pozu vererek centilmenlik örneği sergilediler.  
MAKÜ birimler arası Öğrenci Voleybol Turnuvası Şampiyonları Kupalarını Aldı

MAKÜ 10. Yıl etkinlikleri kapsamında birimler arası öğrenci voleybol müsabakaları sonucunda Şampiyonlar kupalarını aldı. Turnuva sonucunda; bayanlarda, Eğitim Fakültesi takımını yenmeyi başaran Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu şampiyonluğu kazanırken, 3.’lük de Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulunun, 4.’lük ise Çavdır Meslek Yüksekokulunun oldu.

Erkeklerde; Bucak Hikmet Tolunay Meslek Yüksekokulunu 2-0 yenmeyi başaran Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunun 1. olurken, 3. Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, 4. ise Eğitim Fakültesi oldu.

 Turnuvanın ardından düzenlenen ödül töreninde takımlara madalya ve kupaları Rektör Prof. Dr. Adem korkmaz tarafından verildi. Kıyasıya geçen turnuvanın ardından takımlar dostluk pozu vererek centilmenlik örneği sergilediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.