Vinç bu defa araba değil insan çekti

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.09.2018 - 11:46, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Vinç bu defa araba değil insan çekti

Dere yatağına düşen genç vinçle kurtarıldı
 6 metre yüksekten düşen gencin bacağı kırıldı Antalya'nın Kemer ilçesinde duvar üzerinde otururken 6 metre yükseklikten kuru dere yatağına düşen genç, itfaiye tarafından kurtarıldı. Olay, Kemer ilçesi Kuzdere Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ağva Deresi’nin kenarındaki istinat duvarında bir arkadaşıyla birlikte oturmakta olan Ali Parlak (25), dengesini kaybederek kuru dere yatağındaki taşlık zemine düştü. 6 metre yükseklikten düşen gencin bacağı ayak bileğine yakın noktadan kırıldı ve çeşitli yerlerinden yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine giden Kemer Emniyet Müdürlüğü ekibi, bölgenin jandarmanın sorumluluk bölgesinde olduğu ortaya çıkmasına rağmen itfaiye ve sağlık ekipleri kurtarma operasyonunu tamamlayıncaya kadar yaralının yanında durarak sakinleştirmeye çalıştı. Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri tarafından sedyeye bağlanarak vinç yardımıyla bulunduğu yerden çıkarılan genç, sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
Dere yatağına düşen genç vinçle kurtarıldı

 6 metre yüksekten düşen gencin bacağı kırıldı

Antalya'nın Kemer ilçesinde duvar üzerinde otururken 6 metre yükseklikten kuru dere yatağına düşen genç, itfaiye tarafından kurtarıldı.

Olay, Kemer ilçesi Kuzdere Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ağva Deresi’nin kenarındaki istinat duvarında bir arkadaşıyla birlikte oturmakta olan Ali Parlak (25), dengesini kaybederek kuru dere yatağındaki taşlık zemine düştü. 6 metre yükseklikten düşen gencin bacağı ayak bileğine yakın noktadan kırıldı ve çeşitli yerlerinden yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine giden Kemer Emniyet Müdürlüğü ekibi, bölgenin jandarmanın sorumluluk bölgesinde olduğu ortaya çıkmasına rağmen itfaiye ve sağlık ekipleri kurtarma operasyonunu tamamlayıncaya kadar yaralının yanında durarak sakinleştirmeye çalıştı. Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri tarafından sedyeye bağlanarak vinç yardımıyla bulunduğu yerden çıkarılan genç, sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.