Vicdansızların ölüme terk ettiği sokak köpeklerini belediye kurtardı

Gündem 15.11.2016 - 13:49, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Vicdansızların ölüme terk ettiği sokak köpeklerini belediye kurtardı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kimliği belirsiz kişilerce Akseki-Konya sınırında ölüme terk edilen 30 köpeği tek tek toplayıp koruma altına aldı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, kimliği belirsiz kişilerce Akseki-Konya sınırında ölüme terk edilen 30 köpeği tek tek toplayıp koruma altına aldı. Kimliği belirsiz kişiler geçen ay aynı bölgede 55 köpeği daha kaderine terk etmişti. Antalya Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz ay Akseki-Konya sınırında dağlık alanda açlık ve ölüme terk edilen 55 köpeğe sahip çıkmış, Sahipsiz Hayvan Barınağına götürerek hayata döndürmüştü. Kimliği belirsiz kişiler Akseki-Konya sınırında Bademli Yaylası bölgesindeki dağlık alana 30 köpeği daha bırakıp kaçtı. Vatandaşların ihbarı ile harekete geçen Büyükşehir Belediyesi köpeklere sahip çıkarak koruma altına aldı. Bakıma alındılar Dağlık alandan tek tek toplanan 30 köpek, belediyeye ait Sahipsiz Hayvan Acil Müdahale Ambulansı ve araçlarla Büyükşehir Belediyesi Kepezaltı Sahipsiz Hayvan Barınağına götürüldü. Karınları doyurulan, koruma ve bakıma alınan sokak köpeklerinin yaralı ve hasta olanlarının tedavilerine başlandı. Aşıları ile bakımları yapılarak, kulak küpeleri takılan iyi durumdaki köpekler kısırlaştırıldı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, kimliği belirsiz kişilerce Akseki-Konya sınırında ölüme terk edilen 30 köpeği tek tek toplayıp koruma altına aldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kimliği belirsiz kişilerce Akseki-Konya sınırında ölüme terk edilen 30 köpeği tek tek toplayıp koruma altına aldı. Kimliği belirsiz kişiler geçen ay aynı bölgede 55 köpeği daha kaderine terk etmişti.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz ay Akseki-Konya sınırında dağlık alanda açlık ve ölüme terk edilen 55 köpeğe sahip çıkmış, Sahipsiz Hayvan Barınağına götürerek hayata döndürmüştü. Kimliği belirsiz kişiler Akseki-Konya sınırında Bademli Yaylası bölgesindeki dağlık alana 30 köpeği daha bırakıp kaçtı. Vatandaşların ihbarı ile harekete geçen Büyükşehir Belediyesi köpeklere sahip çıkarak koruma altına aldı.

Bakıma alındılar
Dağlık alandan tek tek toplanan 30 köpek, belediyeye ait Sahipsiz Hayvan Acil Müdahale Ambulansı ve araçlarla Büyükşehir Belediyesi Kepezaltı Sahipsiz Hayvan Barınağına götürüldü. Karınları doyurulan, koruma ve bakıma alınan sokak köpeklerinin yaralı ve hasta olanlarının tedavilerine başlandı. Aşıları ile bakımları yapılarak, kulak küpeleri takılan iyi durumdaki köpekler kısırlaştırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.