Venezuela’dan Milli Sporcu Afyonkarahisar’da Vefat Etti

Dünya 18.11.2016 - 13:43, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Venezuela’dan Milli Sporcu Afyonkarahisar’da Vefat Etti

Venezuela Voleybol Milli Takım oyuncusu Afyonkarahisar’da hayatını kaybetti
Afyonkarahisar Belediyesi Yüntaş Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu ve Venezuela Voleybol Milli Takım Kaptanı Kervin Martin Pinerua Urbina (25), dün gece geçirdiği rahatsızlık sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Venezuela Voleybol Milli Takım Kaptanı ve Afyonkarahisar Belediyesi Yüntaş Volaybol Takımı oyuncusu Kervin Martin Pinerua Urbina, dün gece ateşlenerek Afyonkarahisar’da özel bir hastaneye kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılarak ateşi düşürülmeye çalışılan 25 yaşındaki oyuncunun, sabah saatlerinde yüksek ateşinin düşürülememesi sonucu yaşamını yitirdiği öğrenildi. Venezuela Voleybol Milli Takım kaptanlığını yapan Kervin Pinerua'nın cenazesinin, yapılan otopsinin ardından ülkesine gönderileceği bildirildi.
Venezuela Voleybol Milli Takım oyuncusu Afyonkarahisar’da hayatını kaybetti

Afyonkarahisar Belediyesi Yüntaş Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu ve Venezuela Voleybol Milli Takım Kaptanı Kervin Martin Pinerua Urbina (25), dün gece geçirdiği rahatsızlık sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Venezuela Voleybol Milli Takım Kaptanı ve Afyonkarahisar Belediyesi Yüntaş Volaybol Takımı oyuncusu Kervin Martin Pinerua Urbina, dün gece ateşlenerek Afyonkarahisar’da özel bir hastaneye kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılarak ateşi düşürülmeye çalışılan 25 yaşındaki oyuncunun, sabah saatlerinde yüksek ateşinin düşürülememesi sonucu yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Venezuela Voleybol Milli Takım kaptanlığını yapan Kervin Pinerua'nın cenazesinin, yapılan otopsinin ardından ülkesine gönderileceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.