VATAN HAİNİ OLARAK YAZILDILAR

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.04.2019 - 12:40, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

VATAN HAİNİ OLARAK YAZILDILAR

Fotoğrafları kaldırıldı, yerine vatan haini yazıları asıldı
Polis Haftası’nın kutlandığı şu günlerde Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü binasında Emniyet Müdürleri Onur Köşesi'nde FETÖ’den tutuklanan ve hüküm giyen 3 emniyet müdürünün fotoğrafının bulunduğu yere “Vatan Haini” yazılması dikkat çekti. Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü olarak 2008-2014 yılları arasında görev yapan Mustafa Uçkan, Ali Bilkay ve İsmail Türkmenli, 15 Temmuz Hain darbe girişiminin ardından FETÖ/PDY terör yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında geçtiğimiz yıllarda gözaltına alınmış ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişlerdi. Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü binasında Emniyet Müdürleri Onur Köşesi'nde, bu üç isimin fotoğrafı kaldırıldığı ve bulunduğu alana “Vatan haini” yazılması Polis Haftası’nın kutlandığı şu günlerde dikkat çekti.
Fotoğrafları kaldırıldı, yerine vatan haini yazıları asıldı

Polis Haftası’nın kutlandığı şu günlerde Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü binasında Emniyet Müdürleri Onur Köşesi'nde FETÖ’den tutuklanan ve hüküm giyen 3 emniyet müdürünün fotoğrafının bulunduğu yere “Vatan Haini” yazılması dikkat çekti.

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü olarak 2008-2014 yılları arasında görev yapan Mustafa Uçkan, Ali Bilkay ve İsmail Türkmenli, 15 Temmuz Hain darbe girişiminin ardından FETÖ/PDY terör yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında geçtiğimiz yıllarda gözaltına alınmış ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişlerdi. Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü binasında Emniyet Müdürleri Onur Köşesi'nde, bu üç isimin fotoğrafı kaldırıldığı ve bulunduğu alana “Vatan haini” yazılması Polis Haftası’nın kutlandığı şu günlerde dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.