Valinin Uyuşturucu projesine Kamil Özcan desteği

23.01.2019 - 10:32, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Valinin Uyuşturucu projesine Kamil Özcan desteği

Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Genel Başkanı Kamil Özcan Burdur Valisi Hasan Şıldak’ın uyuşturucu ile mücadele projesine tam destek verdiklerini açıkladı.
Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Genel Başkanı Kamil Özcan Burdur Valisi Hasan Şıldak’ın uyuşturucu ile mücadele projesine tam destek verdiklerini açıkladı. Uyuşturucunun köylere kadar indiğini belirten Genel Başkan Kamil Özcan, “Bataklığa sürüklenen köy çocuklarını biliyor, Vali bey’in projesine hem Genel Merkez hem de Burdur Birliği olarak tam destek veriyoruz. Projenin paydaşı olup uyuşturucuyla mücadeleye destek vermek istiyoruz” diye konuştu. Kamil Özcan yaptığı açıklamada “Burdur’da uyuşturucu ile mücadele kapsamında Vali Hasan Şıldak’ın polis ve emniyet güçleriyle uyuşturucu satıcılarına yönelik etkin bir çalışma başlatıldı. Bu bataklığa sürüklenen gençler ve insanlar polisle karşı karşıya getirilmeden Burdur Devlet Hastanesinde bu iş için özel bir oda tahsisi edildi ve tedavileri üst sağlık birimleri olan Manisa ve Afyon’da yapılıyor. Tedavisi tamamlanan insanlara İş Kur ile yapılan protokol ile iş imkanı sağlandığını öğrendim. Bizim Damızlık Birliği Genel Merkezi ve Burdur il örgütü olarak Sayın Vali Hasan Şıldak’ın projesine tam destek veriyoruz. Bize düşecek her konuda var olduğumuzu belirtmek isterim” şeklinde konuştu TÜM STK’LAR DESTEK VERMELİ Projenin Burdur için çok önemli olduğunu ve bütün STK’ların destek vermesi gerektiğini vurgulayan Başkan Kamil Özcan, “ Bu konu Burdur için çok önemli. Gençlerin bu tuzağa düşmemesi ve düşen gençlerimizin de tedavilerinin yapılarak topluma kazandırılması çok önemli bir proje. Sayın Vali Şıldak’ın projelendirdiği eylemi sonuna kadar destekliyoruz. Bu hassasiyeti tüm Sivil Toplum Örgütleri ve halkın sahip çıkmasını bekliyorum. Başarı ancak bu yolla bu yolla gelir” dedi    
Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Genel Başkanı Kamil Özcan Burdur Valisi Hasan Şıldak’ın uyuşturucu ile mücadele projesine tam destek verdiklerini açıkladı.

Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Genel Başkanı Kamil Özcan Burdur Valisi Hasan Şıldak’ın uyuşturucu ile mücadele projesine tam destek verdiklerini açıkladı.

Uyuşturucunun köylere kadar indiğini belirten Genel Başkan Kamil Özcan, “Bataklığa sürüklenen köy çocuklarını biliyor, Vali bey’in projesine hem Genel Merkez hem de Burdur Birliği olarak tam destek veriyoruz. Projenin paydaşı olup uyuşturucuyla mücadeleye destek vermek istiyoruz” diye konuştu.

Kamil Özcan yaptığı açıklamada “Burdur’da uyuşturucu ile mücadele kapsamında Vali Hasan Şıldak’ın polis ve emniyet güçleriyle uyuşturucu satıcılarına yönelik etkin bir çalışma başlatıldı. Bu bataklığa sürüklenen gençler ve insanlar polisle karşı karşıya getirilmeden Burdur Devlet Hastanesinde bu iş için özel bir oda tahsisi edildi ve tedavileri üst sağlık birimleri olan Manisa ve Afyon’da yapılıyor. Tedavisi tamamlanan insanlara İş Kur ile yapılan protokol ile iş imkanı sağlandığını öğrendim. Bizim Damızlık Birliği Genel Merkezi ve Burdur il örgütü olarak Sayın Vali Hasan Şıldak’ın projesine tam destek veriyoruz. Bize düşecek her konuda var olduğumuzu belirtmek isterim” şeklinde konuştu

TÜM STK’LAR DESTEK VERMELİ

Projenin Burdur için çok önemli olduğunu ve bütün STK’ların destek vermesi gerektiğini vurgulayan Başkan Kamil Özcan, “ Bu konu Burdur için çok önemli. Gençlerin bu tuzağa düşmemesi ve düşen gençlerimizin de tedavilerinin yapılarak topluma kazandırılması çok önemli bir proje. Sayın Vali Şıldak’ın projelendirdiği eylemi sonuna kadar destekliyoruz. Bu hassasiyeti tüm Sivil Toplum Örgütleri ve halkın sahip çıkmasını bekliyorum. Başarı ancak bu yolla bu yolla gelir” dedi

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.