Valilikten sıcaklık uyarısı

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.07.2018 - 15:34, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Valilikten sıcaklık uyarısı

Sıcaklıklar 4 gün etkili olacak
Antalya Valiliği, kentte yarından itibaren 4 gün boyunca yüksek seyredecek olan hava sıcaklıklarına karşı vatandaşları uyararak, bu süre içerisinde duyarlı ve dikkatli olunmasını istedi. Antalya Valiliği tarafından yapılan uyarıda, "Meteoroloji 4’üncü Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre Antalya genelinde bugünden itibaren salı gününe kadar 35-42 derece dolayında seyredecek olan sıcaklık beklenmektedir. Beklenen sıcak ve kuru havanın neden olabileceği olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın daha dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir" denildi.  
Sıcaklıklar 4 gün etkili olacak

Antalya Valiliği, kentte yarından itibaren 4 gün boyunca yüksek seyredecek olan hava sıcaklıklarına karşı vatandaşları uyararak, bu süre içerisinde duyarlı ve dikkatli olunmasını istedi.

Antalya Valiliği tarafından yapılan uyarıda, "Meteoroloji 4’üncü Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre Antalya genelinde bugünden itibaren salı gününe kadar 35-42 derece dolayında seyredecek olan sıcaklık beklenmektedir. Beklenen sıcak ve kuru havanın neden olabileceği olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın daha dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir" denildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.