VALİLİKTEN SIKI DENETİM

Gündem 11.02.2020 - 11:20, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

VALİLİKTEN SIKI DENETİM

Burdur’da okul çevreleri ve servis araçlarının denetimi yapıldı.
Burdur Valiliği tarafından yapılan basın açıklamasında;   “Güvenlik güçlerimiz tarafından çocukların suça sürüklenmesini ve suç mağduru olmasını engellemek, fiziksel ve ruhsal gelişimlerini etkileyecek zararlı alışkanlıklardan ve tehlikeli maddelerden korumak, güvenli bir ortamda gelişmelerini ve eğitimlerini sürdürmeleri için yapılan çalışmalar kararlılıkla devam etmektedir. Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından İlimiz genelinde 51 Ekip, 147 personelin katımıyla okul çevrelerinin ve servis araçlarının denetimi ile tek dal sigara satışına yönelik çalışmalar yapıldı. Yapılan çalışmalarda; 563 şahsın UYAP/GBT sorgusu yapılmış, borçlunun ödeme şartını ihlal, kaçak orman emvalini nakletme biçme, saklama, kabul etme, kullanma, bulundurma, satın alma, basit yaralama-kamu malına zarar verme suçlarından aranan 3 şahıs yakalanarak adli mercilere intikal ettirilmiş ve 1 şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. Ayrıca 94 okul çevresi, 38 park/bahçe, 119 umuma açık iş yeri, 71 metruk bina ile 47 araç ve 121 okul servis aracı kontrol edilmiş, 2 araca 2.456 TL İdari para cezası karar tutanağı tanzim edilerek 1 Araç trafikten men edilmiştir.”
Burdur’da okul çevreleri ve servis araçlarının denetimi yapıldı.

Burdur Valiliği tarafından yapılan basın açıklamasında;

 

“Güvenlik güçlerimiz tarafından çocukların suça sürüklenmesini ve suç mağduru olmasını engellemek, fiziksel ve ruhsal gelişimlerini etkileyecek zararlı alışkanlıklardan ve tehlikeli maddelerden korumak, güvenli bir ortamda gelişmelerini ve eğitimlerini sürdürmeleri için yapılan çalışmalar kararlılıkla devam etmektedir.

Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından İlimiz genelinde 51 Ekip, 147 personelin katımıyla okul çevrelerinin ve servis araçlarının denetimi ile tek dal sigara satışına yönelik çalışmalar yapıldı.

Yapılan çalışmalarda; 563 şahsın UYAP/GBT sorgusu yapılmış, borçlunun ödeme şartını ihlal, kaçak orman emvalini nakletme biçme, saklama, kabul etme, kullanma, bulundurma, satın alma, basit yaralama-kamu malına zarar verme suçlarından aranan 3 şahıs yakalanarak adli mercilere intikal ettirilmiş ve 1 şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

Ayrıca 94 okul çevresi, 38 park/bahçe, 119 umuma açık iş yeri, 71 metruk bina ile 47 araç ve 121 okul servis aracı kontrol edilmiş, 2 araca 2.456 TL İdari para cezası karar tutanağı tanzim edilerek 1 Araç trafikten men edilmiştir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.