VALİ ÖZTÜRK, TRABZON KÜLTÜR DERNEĞİNDE

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.01.2014 - 12:53, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

VALİ ÖZTÜRK, TRABZON KÜLTÜR DERNEĞİNDE

VALİ ÖZTÜRK, TRABZON KÜLTÜRÜNÜ YAŞATMA DERNEĞİ YEMEĞİNE KATILDI
Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, Antalya Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Ethem Kuriş ve Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Yener Yavuz, Trabzon Kültürünü Yaşatma Derneği’nin yemeğine katıldı. Antalya Valisi Sebahattin Öztürk yemekte yaptığı konuşmasında, “Karadeniz denildiği zaman akla Trabzon gelir. Bunun sebebi Trabzon’un derinlemesine bir tarihe ve kültüre sahip olan büyük bir kültür merkezi olmasıdır” diye konuştu.Karadenizli ve Trabzonlu olmanın büyük bir ayrıcalık olduğunun altını çizen Vali Öztürk, “Bu ülkenin bir birliği, bütünlüğü var ve biz de Karadenizliler olarak bu birlik ve bütünlük içerisinde önemli bir bağdaştırıcı, dayanışmayı arttırıcı, kaynaştırıcı unsuruz. Hamuru gurbetle yoğrulmuş bir memleketin insanlarıyız. Karadenizliler bu ülkenin çimentosudur, bulundukları her yerde katalizör rol oynarlar, hızlandırırlar ve oradaki milli birliği ve dayanışmayı sağlamaya yönelik faaliyetler içinde olurlar.Türkiye’nin bu tür kimliklere ihtiyacı vardır” dedi.
VALİ ÖZTÜRK, TRABZON KÜLTÜRÜNÜ YAŞATMA DERNEĞİ YEMEĞİNE KATILDI

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, Antalya Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Ethem Kuriş ve Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Yener Yavuz, Trabzon Kültürünü Yaşatma Derneği’nin yemeğine katıldı. 
Antalya Valisi Sebahattin Öztürk yemekte yaptığı konuşmasında, “Karadeniz denildiği zaman akla Trabzon gelir. Bunun sebebi Trabzon’un derinlemesine bir tarihe ve kültüre sahip olan büyük bir kültür merkezi olmasıdır” diye konuştu.
Karadenizli ve Trabzonlu olmanın büyük bir ayrıcalık olduğunun altını çizen Vali Öztürk, “Bu ülkenin bir birliği, bütünlüğü var ve biz de Karadenizliler olarak bu birlik ve bütünlük içerisinde önemli bir bağdaştırıcı, dayanışmayı arttırıcı, kaynaştırıcı unsuruz. Hamuru gurbetle yoğrulmuş bir memleketin insanlarıyız. Karadenizliler bu ülkenin çimentosudur, bulundukları her yerde katalizör rol oynarlar, hızlandırırlar ve oradaki milli birliği ve dayanışmayı sağlamaya yönelik faaliyetler içinde olurlar.Türkiye’nin bu tür kimliklere ihtiyacı vardır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.